Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Alienware X51

Acest sistem desktop Alienware X51 Matte Stealth Black Chassis e unul destul de bun pentru jocuri însă are un preț destul de piperat pentru configurația sa. Are un procesor Core i5, 4/8GB de RAM, hard e 1TB și o placă video pe 128 de biți – GT 545. Chiar dacă vă puteți face un desktop din componente, nu va fi la fel de compact și eficient ca acesta. Cu siguranță veți găsi laptopuri mai performante ca acesta în același buget, cum ar fi cele Asus G55. Însă acela e un laptop de 15 inci și cu ecran Full HD. Alegerea e a voastră, însă trebuie să știți că există alternative. Alienware X51 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din spate

Din față

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i5 iar în funcție de cât doriți să dați, aveți de ales între un Sandy Bridge și un Ivy Bridge. Deci sunt disponibile două variante între care diferența de preț e mică și eu aș opta pentru varianta mai scump în special că are și 8GB de RAM în locul celor 4GB de pe varianta cu Sandy Bridge. Placa sa de bază e una performantă deoarece are ieșire pentru sunet 3D sau 7.1, Wi-Fi, suport pentru memorie Dual Channel și e instalată 4+4 sau 2+2. În ambele cazuri (configurații), e vorba de un hdd SATA de 1TB la 7200 de rotații pe minut. E decent însă un SSH era mai bun în special că e vorba de un desktop de gaming de la un astfel de producător.

Placa video NVIDIA GT 545 nu e una prea grozavă deoarece a obținut vreo 1200 de puncte pe Videobenchmark și sunt multe plăci video care o depășesc (cum ar fi GTX 660M de pe Asus G55). Alte dotări ale asale sunt unitate DVD, sursa de 240 W, porturile (HDMI, USBurile, SPDIF, audio LAN și microfon). Carcasa e mică și cântărește undeva la 5.5 kilograme. În cutia sa veți găsi chiar și cele două periferice cunoscute – mouse +tastatură.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu periferice Alienware, e funcțional (multe porturi), compact, design excelent și vine cu Windows preinstalat.

Minusuri: are un preț cam piperat.

Concluzie

Acest Alienware X51 e cel mai nou produs lansat de acest producător și care nu cred că o să aibă prea mult succes în România deoarece nu e accesibil și există alternative mai atractive. Pentru fani, e o soluție decentă însă dacă nu poți juca toate jocurile apărute la detalii maxime, parcă nu e prea atractiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu