Alienware OptX AW2310, monitor LCD

Acest monitor LCD Alienware OptX AW2310 de la producătorul Dell este unul dintre primele monitoare cu nVIDIA 3D Vision. După cum știți tehnologie monitorului creează o imagine 3D iar pentru vizionarea acesteia aveți nevoie de niște ochelari speciali numiți ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision care costă undeva la 350 lei. Monitorul vine într-un design elegant, modern și ergonomic. Acesta e cel mai bun din categoria sa (gaming), motiv pentru care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Deci această experiență cu siguranță va fi unică pentru orice jucător fie că e profesionist fie că e amator, jocurile vor lua viață și vor captiva orice jucător. Acest model OptX AW2310 a fost realizat la cele mai înalte standarde oferind utilizatorului o calitate și fiabilitate mult superioară celorlalte modele din această gamă.

Poze

Ambalaj
Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul e unul de tip LCD de 23 de inci care presupune circa 58 de cm. Ecranul are un timp de răspuns de 3 ms, o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, o luminozitate de 400 cd/mp, aspect 16 pe 9, contrast dinamic de 80000 la 1, un număr de 16.7 milioane de culori iar unghiul de vizibilitate pe orizontală este de 170 de grade și 160 de grade pe verticală. Deci imaginea va fi una clară și nu veți vedea sacadări datorită refresh-ului de 120 MHz și al timpului de răspuns.

Nu are incorporate boxe sau TV Tuner. Ca și conectori are: ieșire audio, port HDMI, patru USB-uri, port DVI și intrare audio.

Ca și caracteristici are: certificat Windows 7, tehnologia nVIDIA 3D Vision, OSD Tactil și poate fi ajustat, înclinat și roti în jurul axului.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: vine cu tehnologii 3D, are un design foarte reușit și se potrivește de minune cu noul desktop Alienware Aurora, specificații tehnice foarte bune, preț acceptabil raportat la performanțe și are multe porturi.

Ca minusuri: nu e unul de tip LED și nu are ochelari 3D nVIDIA incluși. Faptul că nu e un monitor LCD, se datorează faptului că nu este un model recent apărut.

Concluzie

Monitorul LCD Alienware OptX AW2310 e unul unic din unele puncte de vedere și cred că este visul oricărui gamer. Din păcate, mulți nu și-l vor cumpăra datorită prețului care nu este chiar accesibil. Monitorul costă aproape cât un desktop sau laptop destul de bun.

Te-ar mai putea interesa