≡ Meniu

Alienware M18x Base FullHD

Acest laptop Alienware M18x Base FullHD (numit și R2) e un laptop de gaming profesionist deoarece are cea mai tare configurație, construcție și iluminare de pe piață. Chiar dacă nu are un preț acceptabil, e cea mai bună alegere pentru a juca actualele jocuri dar și viitoarele jocuri la detalii maxime. Acesta poate reda lejer chiar și Crysis 3 care a fost anunțat și va avea o grafică splendidă. Dacă nu știați are două plăci video similare în Crossfire și care sunt cele mai bune de pe acest tip de platformă. Ecranul său e unul Full HD și mi se pare normal să fie așa deoarece e mare. Culoarea iluminării poate fi schimbată după preferințe ca și la alte modele de la acest producător. M18x Base are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Închis

Specificații tehnice

Procesorul e unul de ultimă generație – Core i7 3720QM de 2.6 GHz. Acesta e ultimul model lansat de Intel și care face parte din seria IvyBridge. E evident că ecranul său are o diagonală de 18.4 inci (din codul său). Imaginea oferită e splendidă datorită rezoluției și tehnologiei LED. E normal ca să vină cu 16GB de RAM la 1600MHz care e mai mult decât suficientă. Ca o noutate pentru laptopuri, are un SSD de 512GB care cred că e cel mai spațios mediu de stocare de tip SSD pentru laptopuri.

Are două plăci video dedicate care sunt legate pentru a lucra împreună. E vorba de AMD Radeon HD 7970M de 2GB care e un model cu BUS de 256 de biți. deci performanțele sale sunt impresionante. Un laptop ca acesta e o investiție deoarece va face față jocurilor care o să fie lansate chiar și anul viitor. Bineînțeles pentru o astfel de configurație trebuie și o baterie pe măsură – 12 celule.

Dotările sale sunt: cameră web HD, HDMI, VGA, LAN, HDMI, bluetooth etc. Pe lângă Windows-ul preinstalat vine și cu securitate McAfee Emerging Market. Tastatura iluminată e foarte importantă pentru un laptop de gaming iar culoare de iluminare a laptopului e Plasma Purple.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cel mai bun laptop de pe piață, două plăci video, ecran FullHD, SSD de 512 GB etc.

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest M18x Base FullHD e un laptop care-l recomand chiar dacă nu e accesibil și care mulți dintre voi vă gândiți să-l achiziționați în rate fixe. Cel mai bine ar fi să-l luați cu banii jos dar cine are atâția bani? Am pus un clip cu despachetarea unui model similar:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Madalin

    Buna seara,am si eu o nelamurire,care este pretul ? ma scuzati dar sunt plecat in strainatate de mult si nu mai stiu prea bine cu leii,acest laptop Alienware M18 R2 costa 18 milioane jumate?(bani vechi) va multumesc anticipat ,sa aveti o seara frumoasa !

  • Naşul

    Modelul acesta costă 21.999-22.999, adică undeva la 220-230 milioane lei vechi aici. E la ofertă cu transport gratuit în o zi aici.

Lasă un comentariu