Alienware M18x Base FullHD

Acest laptop Alienware M18x Base FullHD (numit și R2) e un laptop de gaming profesionist deoarece are cea mai tare configurație, construcție și iluminare de pe piață. Chiar dacă nu are un preț acceptabil, e cea mai bună alegere pentru a juca actualele jocuri dar și viitoarele jocuri la detalii maxime. Acesta poate reda lejer chiar și Crysis 3 care a fost anunțat și va avea o grafică splendidă. Dacă nu știați are două plăci video similare în Crossfire și care sunt cele mai bune de pe acest tip de platformă. Ecranul său e unul Full HD și mi se pare normal să fie așa deoarece e mare. Culoarea iluminării poate fi schimbată după preferințe ca și la alte modele de la acest producător. M18x Base are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul e unul de ultimă generație – Core i7 3720QM de 2.6 GHz. Acesta e ultimul model lansat de Intel și care face parte din seria IvyBridge. E evident că ecranul său are o diagonală de 18.4 inci (din codul său). Imaginea oferită e splendidă datorită rezoluției și tehnologiei LED. E normal ca să vină cu 16GB de RAM la 1600MHz care e mai mult decât suficientă. Ca o noutate pentru laptopuri, are un SSD de 512GB care cred că e cel mai spațios mediu de stocare de tip SSD pentru laptopuri.

Are două plăci video dedicate care sunt legate pentru a lucra împreună. E vorba de AMD Radeon HD 7970M de 2GB care e un model cu BUS de 256 de biți. deci performanțele sale sunt impresionante. Un laptop ca acesta e o investiție deoarece va face față jocurilor care o să fie lansate chiar și anul viitor. Bineînțeles pentru o astfel de configurație trebuie și o baterie pe măsură – 12 celule.

Dotările sale sunt: cameră web HD, HDMI, VGA, LAN, HDMI, bluetooth etc. Pe lângă Windows-ul preinstalat vine și cu securitate McAfee Emerging Market. Tastatura iluminată e foarte importantă pentru un laptop de gaming iar culoare de iluminare a laptopului e Plasma Purple.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cel mai bun laptop de pe piață, două plăci video, ecran FullHD, SSD de 512 GB etc.

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest M18x Base FullHD e un laptop care-l recomand chiar dacă nu e accesibil și care mulți dintre voi vă gândiți să-l achiziționați în rate fixe. Cel mai bine ar fi să-l luați cu banii jos dar cine are atâția bani? Am pus un clip cu despachetarea unui model similar:

2 comentarii la „Alienware M18x Base FullHD”

  1. Buna seara,am si eu o nelamurire,care este pretul ? ma scuzati dar sunt plecat in strainatate de mult si nu mai stiu prea bine cu leii,acest laptop Alienware M18 R2 costa 18 milioane jumate?(bani vechi) va multumesc anticipat ,sa aveti o seara frumoasa !

Lasă un comentariu