Alienware M17X

Un laptop preferat de mine este acest laptop Dell Alienware M17x. Nu pentru că ar fi ieftin, ci pentru că arată foarte bine şi e foarte performant. Este opusul lui Dell Alienware M11x.

Poze

Pachet
Deschis

Plusuri şi minusuri

Plusuri: ce mai performant Alienware şi laptop de jocuri şi arată nemaipomenit. Un alt plus este faptul că vine cu sistemul de operare Windows 7 şi astfel nu trebuie să vă mai bateţi capul cu instalarea lui şi mai bine vă instalaţi direct un joc.

Minusuri: este cam scump, cam greu de cărat (are peste cinci kilograme), iar autonomia nu este prea mare deşi are o baterie cu 9 celule.

Specificaţii tehnice

În general, acest laptop Dell Alienware M17x are procesor i7 (cu patru nuclee), 6 giga de RAM tip DDR3, două plăci video, ecran de 17 inci, harduri SSD de 250 de giga, unitate Blu-ray şi o greutate de 5 kilograme

Preţ

Preţul unei astfel de bijuterii este undeva la , dar dacă vrei să-i iei atunci îl iei. Nu contează cât costă pentru că este mai tare decât un iPhone, iPad sau alte gadgeturi deoarece nu toată lumea are un laptop Dell Alienware m17x.

Laptopul Alienware M17x este cel mai puternic laptop de la Alienware, dar şi costă undeva la 15.000 de lei. Deci, datorită preţului nu şi-l permite oricine.
Laptopul M17x are procesor i7 quad core, 6 giga de RAM, hard de 250 giga SSD. Display-ul este de 17 inci şi are o rezoluţie de 1440 cu 900 pixeli. Grafica este motorizată de două plăci ATI de 1 giga fiecare. De asemenea trebuie menţionat că acest laptop are unitate optică Blu-Ray.

Te-ar mai putea interesa