Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Alienware M11X

Acest laptop Dell Alienware M11x Stealth Black este unul pe gustul meu ,deşi este mai mult un netbook. A fost premiat la CES în 2010 şi este cel mai ieftin Alienware la un preţ de aproximativ 4.099 de lei.

Laptopul Alienware M11x poate fi descris ca un laptop de gaming ultra mobil cu performanţa grafică de 15 inci şi portabilitate de 11,6 inci.

Poze

Dechis

Logo pe capac

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Pro achiziţia acestui laptop ar fi mărimea redusă, faptul că este cel mai mic şi ieftin Alienware, performanţa (datorată plăcii video de ultimă generaţie şi specială pentru jocuri) şi brandul căruia îi aparţine – DELL.
Contra achiziţiei ar fi mărimea cam mică (pentru unii este un plus, pentru alţii un minus) şi preţul cam mare pentru un laptop, dar este un laptop de gaming.

Specificaţii tehnice

În general, laptopul Alienware M11x are următoarele componente în confiuraţie: procesor Intel Core 2 Duo SU7300 1,3 gigaherţi, memorie RAM de 4 giga de tp DDR3, hard disk de 500 de giga, placă video de 1 giga GDDR3 model nVidia GeForce GT 335M şi sistem de operare Microsoft Windows 7 Home Premium pe 64biţi.

Nu poate fi comparat cu Dell Alienware M17x, dar are în el aceeaşi tehnologie.

Specificaţiile laptopului Alienware M11x sunt impresioannte, mai exact are procesor Intel Pentium Dual Core SU4100 la 1300 Mhz, display de 11,6 inci cu o rezoluţie de 1366×768, memorie RAM de 4 giga de DDR3, hard disk de 250 giga la 7200 rpm, placă video GeForce GT 335M de 1 giga, cameră web, audio 5+1. Greutatea acestui laptop Alienware este de 1,9 kg.
Acest laptop M11x ar putea intra şi în categoria mini laptop datorită diagonalei de 11 inci şi greutăţii reduse, dar placa video puternică ne arată că este vorba despre un laptop de gaming. O mică problemă ar putea fi lipsa unităţii optice, dar cine mai foloseşte aşa ceva?
Tare interesant este faptul că acest laptop M11x, ca orice laptop Alienware, are tastatura iluminată.
Laptopul este foarte bun pentru jocuri mai ales cu un monitor extern.
Preţul acestui laptop pleacă de la 3.200 lei.

Concluzie

Acest laptop Dell Alienware M11x poate fi considerat un laptop de fiţe, dar performanţa lui este de neegalat ş iacelaşi lucru poate fi spus şi despre funcţionalitate.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Madalin

    Face si schimb cu un pc Asus bunicel si un ps3 cu 2 joysticks 4 jocuri +mouse gaming pc.TE interesează?

Lasă un comentariu