Alienware Aurora Matte Black 875W Chassis

Dacă vă gândiți să achiziționați în perioada următoare un astfel de sistem desktop Alienware Aurora Matte Black 875W Chassis atunci cu siguranță alegerea nu va fi prea ușoară având în vedere că sunt multe configurații la prețuri destul de piperate. Dacă nu aveți bani pentru un astfel de PC atunci ar trebui să optați pentru vechea alternativă care e mai ieftină – Aurora Cosmic Black – dar care nu cred că o veți mai găsi pe piață. Însă dacă rămâneți pentru acesta, atunci veți avea de ales între Core i5 și Core i7, 8 GB și 16 GB RAM, placa video NVIDIA și AMD, SSD și SATA etc. Deci veți găsi cu siguranță configurația dorită doar că și bugetul ar trebui să fie corespunzător. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetat
Pe albastru – din faţă

Specificaţii tehnice

Procesoarele Core i7 sunt toate 2600k la 3.4 GHz care au cache de 8 M și placă video HD Graphics 3000. Cel mai ieftin model are Core i5-2500k care e destul de bun doar că acea configurație nu are SSD :(. Recomandarea mea pentru un buget modic ar fi acela cu i5 deoarece 8 giga de RAM cred că ajung iar un upgrade cu SSD cred că e posibil. La un astfel de model Alienware veți beneficia și de cele mai bune plăci grafice de pe piață și anume AMD Radeon HD 6990 de 2 GB și nVIDIA GTX 460 de 1 GB, doar că cea AMD e mult mai bună.

Placa de bază Intel P67 vine cu sunet integrat HDA 7.1 Dolby Digital, rețea integrată Gigabit Ethernet NIC, două sloturi PCI Express x1 și două sloturi PCI Express x16. Memoria RAM e dispusă pe Dual -Channel i are o frecvență maximă de 1600 MHz. În pachet veți primi și câteva accesorii și periferice. Carcasa Middletower e bineînțeles una pentru Gaming cu o sursă de 875W, boxe stereo integrate, unitate DVD și o mulțime porturi. Aceste porturi sunt următoarele: LAN, intrare audio, eSATA, opt USBuri 2.0, două USBuri 3.0, Firewire IEEE 1394, SPDIF Digital Output  etc. Acestea vin și cu Windows 7 pe 64 de biți instalat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe excepționale, răcire excelentă, multe porturi, aspect modern cu iluminare LED etc.

Minusuri: consum mare, greu de transportat și prețul.

Concluzie

Acest Alienware Aurora se adresează doar profesioniștilor și celor care-și pot permite unul sau dacă nu, puteți opta pentru varianta aratelor fixe.

Te-ar mai putea interesa