Alienware AURORA ALX I7-930

Dacă vă plac jocurile și aveți un buget generos pentru a vă cumpăra un desktop performant ca acest sistem desktop PC Alienware AURORA ALX I7-930 atunci optați pentru acesta și nu pentru altul deoarece veți face o alegere ideală în special datorită performanțelor sale. Configurația este una peste așteptări, și anume vorbim despre un procesor i7, 6 giga de RAM, placă video de 1 giga GDDR5 pe 128 de biți și multe altele. După cum știți dektopurile oferite de acest mare producător oferă un sistem de răcire ireproșabil și periferice pentru ca totul să se potrivească. Ar mai lipsi un monitor de la același producător și poate un set de căști cu sunet surround. ALX I7-930 are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar cu câteva sute de lei în plus puteți opta pentru un Alienware AURORA care are o placă video pe 256 de biți, memorie RAM de 16 giga și memorie video de 2 giga GDDR5. O alternativă ar putea fi un Alienware AURORA Cosmic Black

Poze

pachet complet Alienware
Despachetat

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Core i7 model 930 de aici și numele acestui Alienware AURORA. Acesta are un cache de 8 MB și o frecvență de 2.8 GHz. Placa de bază Intel X58 are două sloturi PCI Express x1 și două PCI Express x16. Capacitatea memoriei RAM este 6 giga la o frecvență de 1333 MHz și este de tip DDR3. Are mai multe harduri și anume două de 1.5 tera (de tip SATA Raid 1 Mirror la 7200 de rotații pe minut) și unul de 600 de giga la 10000 de rotații pe minut.

Placa video ATI Radeon HD 5670 are o memorie video de 1 giga DDR5 pe 128 de biți și chiar dacă nu este una foarte nouă, este una performantă. Are sistem de operare Windows 7 Ultimate pe 64 de biți instalat. Veți primi și o tastatură multimedia și un mouse optic, ambele fiind marca Alienware.

Carcasa de tip Middletower este una de gaming și vine cu o sursă de 525 de W. La capitolul porturi are șase USB-uri 2.0, multiple intrări audio, microfon, Firewire, mufă RJ-45 pentru rețea sau internet, ieșire digitală SPDIF, eSATA etc.

Celălalt sistem desktop de la Alienware se numește simplu Alienware AURORA și vine cu procesor i7 la 2.6 GHz, memorie RAM de 16 giga, capacitate de stocare de 2 TB, placă video ATI Radeon HD 6950 care are o capacitate de 2 giga pe și sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are periferice Alienware incluse, are o configurație decentă, carcasa arată bestial, sistemul de răcire este ireproșabil, preț imbatabil, multe porturi și cu siguranță puteți juca orice joc pe acesta.

Ca minusuri: nu au procesoare Sandy Bridge și nu oricine își poate permite un așa PC.

Concluzie

Acest sistem desktop PC Alienware AURORA ALX I7-930 este unul nu chiar nou dar a apărut de ceva vreme în oferta acestui magazin și cred că ar putea fi o alegere destul de bună pentru un așa preț.

Te-ar mai putea interesa