AlecoAir D22 Purify, dezumidificator si purificator pentru până în 45mp

AlecoAir D22 Purify e un dezumidificator modern care e şi purificator de aer. De la început trebuie să scriu că aparatul are pre-filtru (pentru particule mari de praf), iar pentru o filtrare mai bună trebuie montat filtru Hepa (trebuie cumpărat separat şi poate filtra mucegai, bacterii, particule vopsea sau alţi poluanţi).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e uşor de folosit.


Păreri pro şi contra

Funcţii utile ale AlecoAir D22 Purify sunt uscare rufe, auto-restart, controlul smart (are wi-fi şi de aceea poate fi controlat de pe un telefon mobil cu aplicaţia AlecoAir) şi ionizare (modele după 01.11.2020).
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 42-44 decibeli în funcţie de treapta de ventilaţie.
Nu e un aparat prea mare, dimensiunile sunt de 36x24x55 Lxîxl cm, iar greutatea e de 15kg.
La începutul articolului am scris că e pentru suprafeţe de până în 45mp. Producătorul precizează că e pentru încăperi de 30-45mp c înălţime de 2,6m.
Pentru zero bătăi de cap se poate utiliza opţiunea de drenaj continuu utilizând un furtun de 13mm. Dacă nu atunci se poate utiliza vasul colector de 4,4 litri care trebuie golit la un anumit interval de timp.
Unde excelează? Utilizarea sa nu presupune prea multe bătăi de cap deoarece are higrostat incorporat, adică trebuie setat un nivel de umiditate, iar când acesta e depăşit aparatul îşi reia activitatea.
Cel mai bun pentru? Răspunsul scurt ar fi dezumidificare şi purificare.
Un astfel de aparat e foarte util pe timp de iarnă (sau când se face căldură în casă) deoarece ajută la restabilirea umidităţii normale. Pe timp de iarnă umiditatea e foarte mare aşa încât e afectată negativ sănătatea, mobilierul şi pereţii. Umiditatea mare ajută la producerea de mucegai şi alte situaţii dăunătoare sănătăţii ori care deteriorează mobilierul.

Te-ar mai putea interesa