Alcatel 217D Dual Sim

Alcatel a intrat în o oarecare umbră chiar dacă făcea telefoane foarte bune, iar acum a ieșit la lumină cu telefonul mobil Alcatel 217D Dual Sim Black care e foarte ieftin și bun. Există și un model pe roșu cu negru, culoare numită Deep Red, dar mie îmi place mai mult modelul acesta. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care se poate spune că e foarte bun și probabil că 217D e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață. În momentul de față garanția e de doar 2 ani, însă pe parcurs s-ar putea să i se poată extinde garanția la mai mult de doi ani, adică patru.

Poze

ONE TOUCH 217 arată similar telefoanelor de la Digi și se poate vedea cu ochiul liber că nu excelează la capitolul design. E un telefon simplu pentru oameni simpli care vor să-l folosească pentru a comunica cât mai eficient. Poate că un alt avantaj al faptului că are ecran mic e faptul că bateria ar putea ține până la 3-4 zile sau poate și mai mult.

Alcatel 217D
Așa arată

Specificaţii tehnice

Modelul Alcatel 217D nu e un smartphone – telefon inteligent și nici nu are ecran touch, dar în schimb e are dimensiuni reduse și suport pentru două Sim-uri. Ecranul e unul mic de 1,45 inci și poate afișa 65 mii de culori ceea ce înseamnă că meniurile vor fi foarte clare. Având radio o să puteți asculta stația preferată dacă o să conectați căștile.

Păreri pro şi contra

E un telefon foarte ieftin făcut pentru a fi folosit în combinație cu două cartele și pentru a comunica. Greutatea îi e foarte redusă având doar 60 și ceva de grame, iar butoanele sunt foarte ergonomice așa încât noi să îl putem folosi cât mai eficient la formarea uni număr sau scrierea unui mesaj SMS. Nu știu cum stă la capitolul apel așteptare între cele două cartele, dar cred că prețul său de achiziție spune totul despre această funcție.

Concluzie

Alcatel 217D e un telefon destul de simplu și nu cred că seniorii vor avea vreo dificultate în operarea lui deoarece butoanele sunt mari, iar meniurile de pe ecran sunt destul de clare. În mod normal un telefon calumea costă undeva la 400 lei, dar și acesta e bun, chiar dacă are un preț de vreo patru ori mai mic.

Te-ar mai putea interesa