Albatros WMS 5.2, mașină de spălat semiautomată pe alb

Mașina de spălat rufe Albatros WMS 5.2 e una semiautomată, adică e nevoie de un plus de atenție. Trebuie să mutați rufele spălate în storcător pentru a finaliza procesul de spălare. Aceasta e bună pentru cei care nu-și permit un model automat sau poate că nu aveți apă curentă. Panoul de control e destul de simplu ca și la modelele din generațiile precedente. Nu e nevoie de prea multe cunoștințe pentru a o folosi. Storcătorul de rufe suportă o cantitate mai mică de rufe deoarece sunt umede.

Arată destul de bine și din poza de jos pare destul de mică, însă e destul de lată – 73 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea ei e verticală ca la oricare alt model semiautomat și parcă așa e mai ușor dar depinde de fiecare. Având în vedere că spală atât de repede, chiar nu e nevoie de o capacitate de spălare prea mare. O puteți lua pentru părinții sau bunicii care nu se descurcă cu noile tehnologii.

Motorul e suficient de puternic și se descurcă decent. Bineînțeles, există și variante mai scumpe cu capacitate de încărcare mai mare. Scurgerea trebuie să fie în cădere liberă, adică trebuie să fie cât mai joasă și nu e ca la aparatele automate. E evident că sunt diferențe semnificative între acesta și unul care poate costa chiar dublu. E vorba de un brand popular și care oferă soluții pentru acasă fiabile și accesibile.

Păreri pro și contra

Nu are multe programe de spălare dar e suficient acel program și puteți ajusta programul în funcție de rufe. Poate fi instalată ca oricare altă mașină de spălat. Timpii de spălare și stoarcere sunt destui de reduși – 0-15 minute, respectiv 0-5 minute. Prețul e cam la jumătate față de o variantă automată, deci pot spune că merită!

Albatros WMS 5.2 e un aparat care poate fi pus într-o cămară sau oricare altă cameră unde aveți spațiu și o scurgere la canal. Nu văd de ce nu v-ar plăcea un astfel de model, dar în același timp, nu puteți avea pretenții într-un așa buget.

Te-ar mai putea interesa