Albatros FA28+, frigider cu rafturi din sticlă

Frigiderul Albatros FA28+ e unul dintre multele modele noi care oferă rafturi sin sticlă, adică cele cu rafturi din sârmă sunt destul de puține. Acele rafturi din sârmă nu arată atât de bine, plus că interiorul e mai bine iluminat cu rafturi din sticlă și pot fi șterse mult mai ușor. Deci sunt numai avantaje cu aceste rafturi, dar dau și un plus de eleganță interiorului. Dacă congelatorul vi se pare prea mic, puteți lua unul clasic sau chiar o ladă frigorifică ulterior.

Sunt destul de multe frigidere care sunt accesibile și acesta poate fi cea mai bună alegere care o puteți face în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e de 2121 litri, din care congelatorul are 41 litri. Congelatorul e spațios deoarece nu e compartimentat ca la combine, ci are un singur raft care împarte volumul. Consumul de energie nu trebuie să vă îngrijoreze deoarece e un aparat de dimensiuni medii cu clasă energetică A+.

Rafturile pot fi ajustate ori chiar eliminate dacă vreți să faceți spațiu pentru un vas de dimensiuni generoase. Îmi place că pe ușa frigiderului sunt suporturi numeroase dar și mai mari, pentru a putea pune sticle de dimensiuni generoase. Bineînțeles, sticle de suc pot fi puse culcat și pe rafturi. Arată bine pe alb, iar în realitate arată chiar mai bine și îmi plac tare mult modelele cu mânere incorporate.

Păreri pro și contra

Autonomia fără curent e destul de mare dacă nu veți deschide ușa frigiderului, dar nu cred că acesta e motivul pentru care veți alege acest model. Raportul specificații/preț e foarte bun și nu orice model stă atât de bine. E un aparat destul de încăpător, dar compartimentele pentru legume și fructe sunt cam mici pentru că frigiderul nu e foarte lat. Poate dacă frigiderul ar fi fost de 60 cm și era doar un singur compartiment, atunci era mai încăpător.

Puteți pune legume în ambele compartimente, dacă nu aveți de gând să puneți fructe. Albatros FA28+ e competitiv deoarece oferă specificații bune pentru acest buget, dar e loc de mai bine.

Te-ar mai putea interesa