Albatros FA15+, frigider cu 3 ani garanție

Frigiderul Albatros FA15+ nu e chiar unul de tip minibar deoarece e ceva mai mare și are o înălțime de 84 cm. Poate că puteți pune acest aparat sub blatul din bucătărie pentru a câștiga spațiu în bucătărie. Nu oricine are loc pentru o combină frigorifică sau un frigider mare, poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Veți observa că puteți pune cam orice în el, chiar și sticle de 1 litru pe suportul de pe ușă, iar în congelator se poate pune înghețata favorită sau pungi cu legumele congelate.

Alături de acesta puteți alege un parat frigorific care poate fi folosit pentru a congela alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Albatros FA15

Frigiderele mici nu pot avea două uși pentru că are un congelator modest – 15 litri. Volumul total al aparatului e de 113 litri, deci e pe jumătate cât un frigider clasic, dar poate că nici nu e nevoie de mai mult. În general, se adresează celor care nu vor să investească mult în aparatura din bucătărie sau poate că nu aveți o familie numeroasă.

Clasa de eficiență e foarte bună – A+, și consumul acestui aparat e irelevant că și așa e mic. Aveți la dispoziție un compartiment pentru legume sau fructe care e standard. Ocupă foarte puțin spațiu deoarece lățimea sa e de 50 cm, iar adâncimea e de 56 cm.

Păreri pro și contra

Oferă un interior spațios în acest buget, interior bine iluminat și un consum de energie foarte redus. Are un preț destul de atractiv, motiv pentru care nu aveți ce să-i reproșați. Vi se oferă un suport pentru ouă pentru a ușura depozitarea lor și nu cred că există un frigider care să nu-l ofere. Dacă ar fi avut un congelator mai mar, probabil că ați fi avut și o tavă pentru gheață.

Albatros FA15+ e oferit de un brand nu foarte popular și care oferă destul de multe aparate electrocasnice accesibile. Dacă vă doriți să aveți dotări de ultimă generație, atunci ar trebuie să vă îndreptați atenția spre un alt brand și bugetul trebuie să fie mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa