Albatros FA11+, frigider 84cm

Albatros FA11+ e un frigider cu o capacitate de 82 litri și cu o înălțime de 48cm. Vine de la un brand românesc, iar pentru a vă arăta că e un produs cu fiabilitate bună are garanție standard de 3 ani.
Recomand un astfel de frigorific celora care au puțin spațiu, un buget restrâns sau nu țin prea multe alimente în frigider. Nu e cu nimic mai prejos față de aparate de la Arctic, Beko etc.

Acest frigider Albatros are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o poză și puteți vedea că se prezintă minimal.


Caracteristici

Modelul de față e unul de culoare albă cu o singură ușă care are mâner incorporat și posibilitatea reglării ușii să se deschidă în orice parte doriți întrucât e vorba despre uși reversibile.
Are două rafturi din sticlă, iar la ușă există două suporturi. Pentru fructe există un compartiment special, iar compartimentul congelator e suficient pentru un astfel de frigider.
Consumul energetic anual e de 110 kWh an, iar din această cauză are clasa A+.
Pentru că în introducere am precizat că aparatul are un volum net de 82 litri ar trebuie să spun că frigiderul propriu-zis are 73l, iar congelatorul are 9.
E de recomandat ca aparatul să fie plasat într-un loc unde sunt 16-38 grade întrucât în acest fel va funcționa în condiții optime.

Păreri pro și contra

Avantaje în a achiziționa acest electrocasnic ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, fiabilitatea ridicată, înălțimea redusă, ușile reversibile și aspectul plăcut.
Contra ar fi că nu are No Frost sau Multiflow. (Aceste caracteristici ar fi crescut simțitor prețul aparatului.)

Concluzie

Persoanele interesate de un frigorific mic care să fie suficient pentru un apartament mic sau o garsonieră ar trebuie să aleagă acest model FA11+ de la Albatros.
În cazul în care acesta e prea mic și doriți ceva puțin mai mare atunci vă recomand modelul FA28+ care vine de la același brand, dar are 212 litri.

Te-ar mai putea interesa