Albatros CA12+, congelator mic cu 4 sertare

Congelatorul Albatros CA12+ e unul dintre variantele care pot fi puse chiar și în bucătărie sub blat deoarece are o înălțime de 85 cm. Poate fi comparat cu congelatorul unei combine pentru că are același volum doar că vine cu un sertar suplimentar. Majoritatea congelatoarelor incorporate de la combine au 3 sertare și sunt mai spațioase. La modelul de jos doar sertarul inferior e mai mare iar celelalte sertare sunt cam egale. Bineînțeles, e puțin mai zgomotos decât un frigider mic, dar nu-l veți pune doar într-o cameră unde să vă deranjeze.

Era interesant dacă avea funcție frigider cum am văzut la unele congelatoare mari, dar mă gândesc că aveți deja un frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui e de 85 litri și la frigider e mai mare dar nu cu mult pentru că are rafturi. Consumul de energie nu ar trebuie să vă îngrijoreze la aparate frigorifice atât de mici care încap sub blat sau chiar lângă mobilier, în cazul în care aveți prea mult loc în bucătărie. Clasa de eficiență e A+ la noile aparate și chiar nu merită să alegeți un model second hand.

Capacitate de congelare la acesta e de 4 kg și poate fi de ajuns că doar există și alimente deja congelate care le puteți lua de la magazin. Deci, aparatul trebuie doar să țină temperatura constantă în acest caz. Însă, dacă puteți legume proaspete în el, trebuie să respectați cantitatea.

Păreri pro și contra

Poate fi instalat cu ușurință datorită dimensiunilor reduse și nici nu e foarte greu. Un model atât de mic are și un consum redus de energie și poate fi folosit destul de des. Nu prea sunt multe de spus despre acesta pentru că e vorba de un model destul de accesibil care merită încercat dacă actualul congelator nu e de ajuns.

E vorba de un brand nu foarte popular pe piața din România, dar care oferă soluții atractive pentru cei care nu vor să cheltuie prea mulți bani. Albatros CA12+ e oferit cu o garanție destul de mare și merită să profitați de acea promoție.

Te-ar mai putea interesa