Albatros AWM1061A+, mașină de spălat haine foarte ieftină

Mașina de spălat rufe numită Albatros AWM1061A+ este una dintre puținele modele care sunt atât de accesibile. Bineînțeles, pot exista anumite promoții care pot fi destul de avantajoase pentru cei cu buget limitat. Chiar dacă unii ar putea spune că e vorba de un model Slim, adică că adâncime foarte mică, eu nu-l văd chiar atât de îngust. Adâncimea sa este de 47 cm și poate că ați văzut și voi mașini sub 45 cm. E foarte important să optați pentru un model compact dacă nu aveți mult spațiu prin locuință, iar baia e prea mică.

Din poza de jos se vede că are un panou de control mecanic clasic, fără un ecran digital mai avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta poate fi încărcată frontal, dar există și modele de la alte branduri cu încărcare superioară. Nu-mi place la cele verticale pentru că sunt scumpe și nu oferă prea multă performață, dar trebuie să faceți un sacrificiu dacă nu aveți prea mult spațiu. Are doar indicatoare LED care afișează setările sau programele alese. Aceasta e accesibilă și eficientă din punct de vedere energetic, iar la modelele mai avansate consumul poate fi același pentru niște performanțe mai mari. Dacă aveți posibilitatea, puteți opta pentru o mașină de spălat cu încărcare de 8kg că și așa unele programe nu suportă o cantitate prea mare de rufe.

Sunt prezente 8 programe de spălare, dar acestea sunt prezente pe tot mai multe mașini. Aș putea spune că nu are programe speciale pentru anumite țesături.

Păreri pro și contra

E ușor de folosit datorită unui număr restrâns de programe și funcții, iar pictogramele sunt destul de folositoare. Nu are nevoie de prea multe dotări dar un ecran LED sau LCD ar fi ușurat supravegherea sa. Rezultatele sunt destul de bune cu așa specificații .

Sunt destul de multe mașini de spălat cu caracteristici tehnice similare, doar că nu au un preț la fel de atractiv. Albatros AWM1061A+ e un aparat destul de mare care poate fi aproape oriunde aveți alimentare cu apă și o scurgere la canalizare.

Te-ar mai putea interesa