Akai LT-4005AD, televizor de 102cm

Akai LT-4005AD e un televizor al anului 2014 care vine cu un soft foarte avansat și cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Să nu vă lăsați prea impresionați de faptul că e smart deoarece la televizoarele acestea ieftine nu e mare lucru.
Având în vedere că are o diagonală a ecranului de 102 centimetri aș recomanda acest model pentru o cameră mare. Mai exact ar trebui să te uiți la TV de la o distanță cuprinsă între 1,6 și 4,6 metri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu player multimedia integrat și cu tuner TV dublu (e un tuner digital).
Alături poți vedea cum arată acest aparat, iar dacă te uiți cu atenți atunci vezi că arată precum restul televizoarelor Akai din generațiile anterioare.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile modelului acesta sunt ok deoarece e un televizor cu diagonală de 102 centimetri (40 inci), multiple porturi (3 HDMI-uri, USB etc), unghiuri de vizibilitate ok (176 grade) și tuner digital.
Timpul de răspuns e unul decent de 8 milisecunde, dar oricum nu ne putem aștepta la altceva de la un TV ieftin.
Legat de tunerul digital trebuie spus că o să prindeți canale în format digital doar de la cablu deoarece prin televiziune terestră nu avem format digital.

Avantajele achiziționării unui televizor precum acesta ar fi costul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand respectat, multitudinea de porturi și fiabilitatea crescută. Mai ar fi și faptul că are un ecran mare și știm cu toții cât de scumpe sunt televizoarele pe la 40 inci.
Din păcate nu vine cu un soft avansat cum ar fi Android, dar tot e bine cu ce vine. Dacă te interesează să-i pui un player mai avansat atunci găsești aici niște modele.

Dacă nu știați, Akai e unul dintre cele mai cunoscute branduri de electrocasnice, dar televizoarele acestea nu sunt făcute de ei, ci rebrănduite. Oricum, nu trebuie să vă faceți probleme deoarece vorbim despre un brand japonez și știm cu toții că japonezii comercializează doar lucruri de calitate. Deci, dacă vreți acest TV pentru acasă atunci vi-l recomand cu căldură.

Te-ar mai putea interesa