Akai LT-4003AB, televizor ieftin de 99 cm

Akai LT-4003AB e un televizor clasic de la un brand destul de cunoscut. Oferă multe soluții accesibile și destul de performante. Chiar dacă a fost lansat anul trecut, poate fi bun pentru vizionarea de filme, pentru a juca jocuri sau pentru a viziona emisiunea favorită. Puteți alege un media player extern ori să folosiți laptopul pentru a viziona filme. Datorită rezoluției ecranului, puteți alege chiar și filme 1080p. Nu e un Smart TV sau unul foarte scump, dar pentru o diagonală de 99 cm, chiar e accesibil. Are un design reușit și e destul de slim. Poate înlocui orice televizor vechi iar cu un media player performant, puteți mări funcționalitatea televizorului.

Prețul său e destul de atractiv având în vedere concurența și cât de bine arată. S-ar potrivi perfect într-o cameră ori dacă ați alege să-l puneți pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de generația 2013 și e un LED de 99 cm. Deci și rezoluția sa e una corespunzătoare – 1920 cu 1080 pixeli. Timpul de răspuns de 8 ms e bun chiar dacă veți folosi televizorul pentru jocuri ori filme. Pe partea de sunet are sistem audio stereo. Contrastul are un rol important deoarece mărește claritatea imaginii.

Imaginea e destul de clară chiar dacă nu e vorba de un televizor scump. Tunerul TV poate recepționa posturi TV HD, adică la o calitate video mai bună. Ca și conectori are: HDMI, VGA, slot CI, Scart, ieșire pentru căști și altele. Cași caracteristici speciale are: EPG și telext cu 1000 de pagini. Dacă nu ați știuit, EPG e un ghid de programare electronic și e prezent mai pe toate televizoare noi.

Plusuri: imagine FullHD, design elegant, accesibil, HDMI, VGA, unghiuri de vizibilitate bune și fiabil.
Minusuri: nu are media player prea avansat.

Akai LT-4003AB e un televizor reușit din cele mai multe puncte de vedere și nu puteți avea pretenții la caracteristici tehnice foarte bune ori să fie un Smart TV. Dacă nu vi-l permiteți pe acesta, puteți alege altul de 80 cm de la același brand. Poate fi bun pentru living-ul vostru ori pentru dormitor deoarece dă un plus de eleganță.

Te-ar mai putea interesa