Akai LT-3220AD, televizor 81cm

Cine nu cunoaște brandul Akai? Acest brand face produse electro din cele mai vechi timpuri, iar calitatea acestora e un etalon. Akai LT-3220AD e un televizor de la acest brand din Singapore. E un televizor foarte bun care e destinat celora care vor să vadă imagini la calitate HD, indiferent că e vorba de transmisii digitale ori imagini de la un laptop. Deci, dacă vrei să le faci un cadou părinților și nu știi ce atunci ți-aș recomanda acest TV.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E interesant că e un televizor foarte ieftin, iar acest lucru cred că e așa deoarece televizoarele sunt rebrănduite din câte am citit.
Dacă ne uităm mai bine la imaginea de alături atunci vedem că are un design caracteristic Akai, adică foarte simplu.

Televizorul
Televizorul

Acest aparat are un ecran de 32 inci (80-81 centimetri), iar rezoluția sa e una de 1366×768 pixeli. În combinație cu tunerul dublu de tip HD o să beneficiați de imagini foarte clare, dacă aveți abonament HD.
Are și player multimedia integrat, dar nu ar trebui să vă așteptați la mare lucru din partea lui. Dacă vreți un player avansat atunci ar trebui să vă uitați peste cele de aici.

Avantajele achiziționării unui astfel de TV ar fi ușurința în utilizare, aspectul plăcut și prețul nu prea mare. În urmă cu vreo 2 ani nici nu puteai să te atingi de un televizor de 81 cm fără a da vreo 15 milioane pe el, dar acum le găsești și mult mai ieftin.
Dezavantaje majore nu are, ci doar minore. Iar, printre acestea aș menționa faptul că are ecran fără suport 1080p și că softul nu e smart.

Aparatura Akai a fost întotdeauna bună, iar modelul LT-3220AD e un aparat TV foarte bun pentru cei care vor un televizor simplu cu care să se uite la emisiunile preferate. Dacă vrei să-i extinzi funcționalitatea cu porturi de rețea și un sistem de operare mai avansat atunci poți opta pentru un player extern… după cum am zis mai sus.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Akai LT-3220AD, televizor 81cm”

  1. E foarte bun. Il am de vreo doua saptamani si e exact ceea ce cautam. Adica un televizor clasic care sa ofere o imagine de foarte buna calitate.
    Acum vad ca e la promotie dar nici inainte nu a avut un pret prea mare. Eu zic sa luati cu incredere ca merita chiar daca nu este un televizor de la un brand cunoscut.

  2. Imi spune ca tv-ul nu e compatibil cu DIGI SMART CAM chiar daca l recunoaste si are slot CI+, imagine buna, nu merg filmele cu sunet DTS si telecomanda merge cam greoi.

  3. Salut, a reusit cineva problema cu activarea Smart card-ului de la Digi ?

    La mine sta la 90% la pasul 1 – Autentificare si apoi cade in 16-18%, apoi urca pana la 90%, si tot asa …

Comentariile sunt închise.