Akai LT-2670AB, TV 66 cm

Un televizor din gama 2013 e acest Akai LT-2670AB și se laudă cu un ecran LED de 66 centimetri a cărui rezoluție e de 1366×768 pixel (deci aproape HD), tunere digitale și diferite porturi video. De asemenea are și player multimedia integrat, dar să nu vă așteptați la mare lucru de la acest player.
Televizorul Akai de față ar fi o recomandare pentru cineva care e în căutarea unui televizor ieftin și ușor de utilizat. Deci, ar fi cadou perfect pentru părinți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Să nu vă deranjeze faptul că nu e Smart TV deoarece cu ajutorul unui player cu Android o să-l faceți chiar și mai bun decât un Smart TV. Dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut de alături (din păcate nu sunt poze cu el și cu atât mai puțin clipuri).

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații acest model are un ecran de 26 inci (66 cm), unghiuri de vizibilitate foarte bun (acest aspect e foarte important pentru televizoarele LCD sau LED), un player integrat decent și câteva porturi utile (cum ar fi HDMI, D-Sub și USB). Cu portul D-Sub (cunoscut ca VGA) o să puteți conecta un PC la el pentru a-l folosi pe post de monitor, însă nu vă sfătuiesc să-l utilizați în locul unui monitor deoarece până la urmă e un televizor. Și sistemul audio e unul bun, dar nu se poate compara cu unul dedicat de tip 2.1 sau 5.1.

Lucrurile pro achiziția acestui TV sunt ecranul mediu ca mărime, consumul deloc mare de curent și prezența tunerelor (DVB C și T care sunt tunere digitale). Lucrurile contra ar fi prezența doar a unui port HDMI, că nu are ecran Full HD și că software-ul nu e unul smart.

Concluzia mea referitoare la acest televizor e că-și merită banii, fiind unul dintre cele mai ieftine televizoare de 26 inci. Vă puteți uita la filme HD pe el fără a întâmpina vreo problemă, iar dacă vreți să îl conectați la Internet pentru a avea acces la diferite servicii online atunci un player dedicat vă va ajuta în acest sens.

Un comentariu la „Akai LT-2670AB, TV 66 cm”

  1. Chiar daca nu stiu mai nimic despre brand pot spune ca mi-a castigat respectul pentru ca televizorul de la Akai e unul extrem de bun fata de ce ma asteptam eu ca o sa fie.

Lasă un comentariu