Akai LT-2660

Televizorul LED Akai LT-2660 e probabil cel mai elegant model de la acest producător dar și cel mai scump. E vorba de o diagonală de 66 cm care presupune și o rezoluție HD. Spre deosebire de predecesorii săi, acesta are mai multe HDMIuri și player multimedia integrat prin USB 2.0. Deci poate rada fișiere media de pe memorii USB și deci nu mai aveți nevoie de un media player extern. Deci chiar dacă veți găsi un model de 81 cm în același buget, nu veți găsi unul cu player integrat și trei HDMI-uri. O alternativă tot de tip LCD e LT-1990 care e la îndemână deoarece e foarte ieftin. LT-2660 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul său de 66 cm e unul suficient de mare iar ca să vă faceți o idee cât de mare e, 66 cm corespunde pentru 26 de inci (e evident acest lucru și din codul său). Tehnologia de iluminare LED îmbunătățește calitatea imaginii printr-un contrast dinamic mai mare – 50.000 la 1. Alte caracteristici ale acestui ecran ar fi: timpul de răspuns  de 5 ms, luminozitate de 300 cd/mp, rezoluție HD Ready și unghiuri bune de vizibilitate 160 respectiv 170 de grade. Nu vine cu un Tuner TV foarte avansat ci unul analog.

Pentru a reda conținutul multimedia aveți nevoie doar de o memorie USB deoarece are are player multimedia incorporat. La capitolul porturi are: trei porturi HDMI, un USB 2.0, Scart, intrare audio-video și minijack pentru căști. Deci vine cu toate porturile standarde dar și cu câteva în plus care vă iferă posibilitatea să conectați în același timp o consolă, un laptop dar și un media player. Ca și caracteristici speciale are un teletext cu 1000 pagini, posibilitate de stocare a 100 de posturi TV și control parental. E mult mai ușor decât unul CRT pentru diagonala sa – 7.4 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe porturi de tip HDMI care oferă cea mai bună calitate video, are player multimedia integrat care poate reda diverse fișiere media, are un design elegant și e oarecum accesibil dacă luăm în considerare caracteristicile sale.

Minusuri: cred că un minus al acestui televizor ar fi lipsa intrării PC – VGA.

Concluzie

Acest Akai LT-2660 e cea mai elegantă soluție de la acest producător dar cred că și cea mai performantă. Pot spune că nu are concurență având în vedere dotările sale, însă dacă vă interesează doar dimensiunea ecranului, există variante de 81 cm în același preț.

Te-ar mai putea interesa