Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Akai LT-2605AB

Dacă eşti în căutarea unui televizor ieftin atunci îţi recomand un TV LCD Akai LT-2605AB de 26 de inci. Îl recomand deoarece are o diagonală de 66 centimetri, ecran cu suport HD, un timp de răspuns de 8 milisecunde şi 3 HDMI-uri. Poate credeţi că îl puteţi folosi pe post de monitor datorită rezoluţie HD şi timpului de răspuns bunicel, dar eu nu recomand să folosiţi un TV pe post de monitor. Din păcate nu are nici player multimedia cum am mai nou toate televizoarele şi nici tuner digital nu are şi acestea ar fi unele dintre maotivele pentru care e aşa de ieftin. Din punct de vedere estetic e destul de asemănător cu modelul LT-2402AB de 24 inci, dar mărimea diagonalei îşi spune cuvântul. Pentru televizoarele portabile o diagonală mică e un avantaj, dar dacă vreţi unul “static” atunci cu cât e mai mare ecranul cu atât e mai bine.

Ecranul îşi pune amprenta şi asupra preţului. Prețul bun Vezi prețul special de azi. Nu e mare ci e perfect pentru un televizor ieftin cum e acesta. În opinia mea e un preţ bun şi dependent de promoţiile practicate de magazinele online puteţi beneficia de preţuri şi mai bune.

Poze

Din faţă

Cu telecomanda

Specificaţii tehnice

Akai LT-2605AB arată destul de bine, dar vine cu o rezoluţie nativă de 1366 pe 768 pixeli ceea ce înseamnă că nu e ideal pentru filmele Blu-ray. Timpul de răspuns e şi el unul cam anemic, adică de doar 8 milisecunde, dar e bun… pentru un televizor.

LT-2605AB e oarecum asemănător modelului LT-2220DVD, dar nu are DVD incorporat şi nici nu poate fi încărcat la maşină aşa încât să fie portabil, oarecum.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, e HD, designul exterior e simplu şi are HDMI-uri. (Alt lucru care-mi place la acest TV e faptul că poate fi montat pe perete, iar greutatea lui nu e prea mare fiind sub 8 kilograme şi va facilita punerea sa în mod destul de simplu pe un suport compatibil.)
Contra: LT-2605AB nu are player multimedia integrat şi nu e nimic precizat de tuner DVB-C (tuner digital).

Concluzie

Akai LT-2605AB este un aparat TV bun de la o firmă fără nume şi poate asta îi va face pe mulţi să ezite pe moment la procurarea lui. Alături e un clip cu un televizor similar acestuia din această mică recomandare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu