Akai LT-2220DVD

Acest televizor cu DVD Player LCD Akai LT-2220DVD e recomandarea pentru cei care vor ceva compact și bun. După cum vedeți vine cu DVD player incorporat pentru ca să vă scutească de ceva bani în caz că nu aveți un laptop sau un desktop PC performant. O alternativă cu tehnologie LED e LT-2402AB dar care nu are DVD Player. Acesta vine și cu specificații tehnice foarte bune pentru a vă bucura de calitatea filmelor HD sau chiar și cele Full HD1080p în special că are intrare HDMI. Poate fi folosit pe post de monitor pentru PC deoarece are intrarea necesară dar și pentru consolă. Îl recomand celor care nu au un player media performant pentru mașină sau unul portabil în special că are o dimensiuni generoase, iar dacă plecați cu mai mulți prieteni acesta ar putea deveni un mic cinema în aer liber. Dacă vă gândiți să-l achiziționați trebuie să știți că aveți nevoie de un buget generos. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acasă

Specificații tehnice

Acest televizor japonez de la Akai are un ecran LCD fără tehnologie 3D cu o diagonală de 56 cm (corespunde cu 22 de inci). Are un timp de spuns bun (5 ms), o luminozitate de 400 cd/mp, aspect wide și contrast dinamic 50.000 la 1. Rezoluția acestuia e una HD+ dar e aproape cât una 1080p – 1680 cu 1050 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune – 170 și 160 de grade. Are următoarele porturi disponibile: mufă minijack, SCART RGB, un HDMI, intrare audio-video și intrare PC. Deci cam toate porturile necesare pentru un TV de un astfel de buget.

Greutatea sa e numai de 6.4 kilograme deci e destul de portabil pentru a fi luat la iarbă verde sau mai știu eu. Ca și caracteristici speciale LT-2220DVD are următoarele: fastext, memorare până la 200 de programe, oprire automată, adaptor auto 12V inclus de alimentare la bateria auto, comb Filter 2D/3D, redare NTSC, DVD player incorporat, EPG și teletext de 1000 de pagini.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: luminozitate mare, multe intrări, rezoluție mare la un ecran de 22 inci, contrast ridicat având în vedere că e un LCD, adaptor de alimentare la bateria mașinii, preț accesibil și DVD incorporat.

Minusuri: nu e unul LED.

Concluzie

Acest LCD Akai LT-2220DVD e o soluție bună pentru cei care călătoresc cu mașina și ar dori să vizioneze filme în aer liber alături de cei dragi și într-un mod unic :).

Te-ar mai putea interesa