Akai LT-2207AB, televizor 56cm

Akai LT-2207AB este un televizor care nu doar arată bine și are dotări de ultimă generație, ci și e ieftin. Un astfel de TV ar fi perfect pentru cineva în căutarea unui televizor simplu, dar care să poată fi utilizat la vizionarea posturilor HD de la cablu (lucru posibil datorită tunerului digital DVB-C). Să nu vă deranjeze lipsa unui software smart deoarece puteți să-i extindeți funcționalitatea utilizând un media player extern (și acest televizor are player integrat pe USB, dar e unul foarte elementar).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un televizor care arată bine și care are o diagonală modică de 22 inci. Din această cauză ar fi potrivit pentru o cameră mică sau pentru camera copiilor.

TV
TV

Pe partea de specificații are un ecran LED de 56 cm a cărui rezoluție e de tip HD (1366×768 pixeli) și un player elementar care poate reda diferite fișiere de pe USB (producătorul zice că poate reda inclusiv filme *.mkv). Normal că acest player nu poate concura cu unul dedicat cu sistem de operare Android… sau ceva de genul.
Datorită ecranului mediu și a prezenței LED, acest TV are un consum foarte mic de curent, iar asta se va vedea la factura de curent.
Sunetul e și el bun deoarece e unul stereo, dar normal că nu se poate compara cu cel scos de un sistem 2.1.

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt ecranul foarte bun, playerul decent, prezența tunerelor digitale (inclusiv DVB C așa încât să puteți vedea posturi HD) și prețul deloc mare. Ce ar fi putut fi mai bine la acest model ar fi fost prezența unui sistem de operare pe bază de Android și implicit conexiuni pentru Internet.

În rest, acest aparat e unul foarte bun pentru cineva în căutarea unui televizor simplu care nu provoacă mari bătăi de cap atunci când îl folosești. Ar fi numai bun chiar și pentru părinți deoarece oamenii vârstnici nu prea le au cu tehnologia de vârf, iar un astfel de TV simplu ar fi ideal pentru ei.

Te-ar mai putea interesa