Akai LT-2205AB

Akai LT-2205AB e un televizor foarte ieftin care nu se poate compara cu modele de la Philips și nici într-un caz cu noul Philips 42PFL3207H/12, însă are un preț bun, iar imaginea e calitativă. Televizorul poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un televizor care are o diagonală de 22 inci și imagine Full HD.

Poze

Cu LT-2205AB poți vedea filme Blu-ray de pe un player, iar calitatea afișată va fi un foarte bună. Nu vine cu suport 3D chiar dacă la caracteristici superioare e precizat 3D Comb Filter. Această caracteristică are legătură cu procesarea semnalului și deloc cu afișarea 3D a imaginii.

Televizorul

Specificaţii tehnice

Akai face televizoare moderne care nu costă deloc mult. Diagonala ecranului de 56 centimetri e numai bună pentru o cameră medie ca dimensiune iar caracteristicile legate de imagine (ecran LED, rezoluția mare 1920 pe 1080 pixeli) ajută la afișarea unei imagini calitative indiferent de la ce distanță vă uitați la TV. Prezența sau absența unui tuner DVB C nu vă afectează deoarece la majoritatea firmelor de cablu e nevoie de decodor. Despre luminozitate și contrast se poate spune că sunt în parametri normali și nu ne putem plânge cu nimic referitor la acestea.

Păreri pro şi contra

E un televizor foarte bune pentru acele persoane care vor o soluție destinată camerelor mici. Acum că vin sărbătorile cred că ar fi un cadou ideal pentru acele persoane care încă mai acele televizoare CRT mari. Iar, consumul de curent trebuie știut că e mult inferior modelelor CRT și din această cauză nu o să aveți probleme cu facturile. Imaginea afișată o să fie mai calitativă decât la modelele vechi, iar asta și datorită rezoluției 1080p care facilitează vizionarea posturilor TV în format digital la o calitate mult superioară.

Concluzie

Celor care nu au făcut trecerea la LCD ori LED le recomand acest model de televizor deoarece e un model foarte ieftin „dopat” cu tehnologie LED și suport 1080p. Normal că are HDMI și USB, însă eu nu aș avea mari așteptări de la playerul media integrat și în cele mai multe cazuri cred că un media player dedicat ar fi o soluție mai bună pentru vizionarea filmelor de la HDD-uri.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Akai LT-2205AB”

  1. Mai este cate un idiot care nu vede nici ce citeste! Pai tocmai aia este ca a spus ca nu se poate compara.

Comentariile sunt închise.