Akai LT-2204AB

Acest televizor LED Akai LT-2204AB e recomandarea mea pentru cei ce vor un televizor elegant, ieftin şi bun. Chiar dacă nu vine cu cele mai bune caracteristici de pe piaţă, e suficient de bun pentru a viziona filme Full HD la o calitate video bună. Din punct de vedere al specificaţiilor, pot spune că seamănă mult cu modelul LT-2402AB de la acelaşi producător. Pe lângă faptul că e televizor, acesta poate fi folosit precum un monitor PC deoarece are intrare D-Sub şi deci poate fi conectat fie la un desktop PC fie la o consolă (HDMI). Pentru un buget nu prea generos acest Akai ar putea fi al vostru şi alternative de 56 de cm nu cred că veţi găsi la un aşa preţ. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Cu telecomanda

Specificaţii tehnice

Ecranul e unul LED de 22 de inci care corespuns pentru o diagonală de 56 cm. Acesta are o rezoluţie Full HD care e ideală pentru vizionarea de filme Blu-Ray dar şi pentru jocuri. Alte caracteristici ale acestui ecran sunt următoarele: luminozitate maximă de 200 cd/mp, timp de răspuns 5 ms, contrast dinamic 50.000 la 1 şi unghiuri de vizibilitate de maxim 170 de grade. Display-ul poate reproduce circa 16.7 milioane de culori. Deci specificaţii tehnice sunt foarte bune pentru ca imaginea să fie excelentă însă pentru un LED contrastul dinamic e cam mic. Pe partea de porturi şi dotări vine cu sistem TV NTSC, S-Sub (intrare PC VGA), SCART, HDMI şi intrare audio-video.

Alte caracteristici ce nu le-am enumerat anterior sunt următoarele: Comb Filter 2D, teletext cu 1000 de pagini, fastext şi poate stoca maxim 200 de programe TV. Acest LT-2204AB cântăreşte ceva mai mult decât un monitor obişnuit dar şi aşa e destul de uşor – 4.6 kilograme.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: e destul de subţire, ecran mare, timp de răspuns bun pentru jocuri, HDMI+rezoluţie FullHD, ieftin şi poate fi folosit ca un monitor pentru calculator.

Minusuri: contrast dinamic cam mic pentru LED şi luminozitatea putea fi una de 250 cd/mp.

Concluzie

Televizorul LED Akai LT-2204AB e un model bun dacă ar fi să fac un raport calitate/preţ dar se putea şi mai bine. Dar la acel buget nu cred că se găsesc modele mai bune şi care să costă la fel de mult. Jos puteţi vedea un model similar din punct de vedere al aspectului dar care are alte specificaţii:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Akai LT-2204AB”

  1. Mie mi se pare ciudat ca nu il gasesc de vanzare decat la magazinele romanesti. De asemenea cum sta la capitolul tunere ca n-am gasit niciunde.
    Daca are DVB-C ma intereseaza mai mult ca sa prinda posturile digitale de pe RDS.

  2. De exemplu la acest Televizor LED Horizon, 55cm, Full HD, 22HL120 contrastul dinamic este de 1000:1…Pai daca in cazul Akai-ului care are 50 000:1 ti se pare mic contrastul atunci in cazul Horizon-ului ce sa mai zici? Ca nu are deloc?Eu zic ca este un produs de top din gama lui , daca ar fi avut si usb era perfect!!

Comentariile sunt închise.