Akai LT-1909AB, TV ieftin

Dacă te interesează un televizor ieftin cu ecran LED atunci acest Akai LT-1909AB ar fi răspunsul. Vine cu ecran HD, sunet stereo și tuner digital. Pe lângă aceste facilități mai beneficiază și de player multimedia care va fi foarte util la vizionarea diferitelor fișiere.
Datorită caracteristicilor amintite mai sus eu aș recomanda acest televizor cuiva cu un buget redus, dar care vrea să se bucure de imagini splendide atunci când vizionează un filme de pe hard, calculator sau de la cablu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor excelent care beneficiază chiar și de port HDMI pentru a putea conecta diferite dispozitive la el. Eu zic că are un cost de achiziție foarte mic având în vedere că e vorba despre un model al anului 2013, mai exact apărut pe la sfârșitul anului trecut.

Din față
Din față

Pe partea de caracteristici, lucrurile care ar trebui menționate sunt diagonala de 19 inci (47 centimetri), rezoluția de 1366×768 pixeli, playerul integrat și greutatea redusă (datorită ecranului LED). Datorită tipului de ecran cu care e dotat dispozitivul economia de curent e una mare, iar dvs o să vedeți că o să plătiți facturi mult mai mici.
Chiar dacă scrie că are comb filter 3D să știți că acest lucru nu are vreo legătură cu 3D-ul.
Eu zic că poate fi utilizat și la jocuri deoarece are 5 milisecunde pe partea de timp de răspuns, însă nu e un televizor de jocuri, ci unul simplu.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul mic, diagonala decentă și imaginea de o calitate bună. Normal că și sunetul e unul calitativ fiind unul 2.0, însă nu se va putea compara cu unul 2.1 sau 5.1 care-l va oferi un sistem audio dedicat. Din păcate are și câteva neajunsuri cum ar fi lipsa porturilor de rețea, a unui soft inteligent și a tunerului DVB S sau S2.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii, iar dacă vreți să le faceți un cadou părinților atunci acesta cred că ar fi unul ideal. Nu e nevoie de cunoștințe tehnice pentru a folosi acest aparat în cunoștință de cauză. Deși, nu cred că ar fi rău să citiți manualul de utilizare al produsului.

Te-ar mai putea interesa