Akai LT-1907AB

Televizorul LED Akai LT-1907AB e unul dintre cele mai accesibile modele de 47 cm și cu imagine HD. După cum bine știți nu prea se mai fabrică modele așa de mici deoarece multe persoane preferă cele de 81 cm sau mai mari. Bineînțeles, mai sunt și cele de 66 cm și 56cm, însă aceste nu prea se mai folosesc pentru sufragerii și dormitoare. Televizoarele de dimensiuni mici sunt destul de bune pentru a fi puse în bucătărie sau în dormitorul celor mici. Având în vedere prețul, poate fi cadorisit fără a face un efort financiar prea mare și nici nu trebuie să apelați la rate fixe sau alte împrumuturi. Acest televizor numit LT-1907AB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e bineînțeles cea LED care o găsit pe absolut toate televizoare și monitoarele noi. Îmbunătățește calitatea imaginilor printr-un număr mai mare de culori și o claritate sporită. Claritatea se datorează și contrastului dinamic mare care în acest caz e de 50000 la 1. Restul caracteristicilor de imagine sunt după cum urmează: rezoluție HD Ready, luminozitate de 250 cd/mp, aspect wide, timp de răspuns 2 ms etc. Timpul de răspuns mic face ca acest model să fie bun pentru jocuri (îl caz că aveți un desktop de gaming sau o consolă). Nu e cea mai bună alegere datorită rezoluției, dar dacă vreți să vă uitați și la TV și la PC, poate fi o soluție.

Porturile care se găsesc la acesta sunt mufa VGA, USBuri, HDMI, ieșire căști și altele. Poate fi destul de util atunci când vreți să vă uitați la un film, iar ecranul laptopului sau netbookului e prea mic. Deci poate fi conectat la o consolă, la un media player sau la un PC mai nou/vechi (cu VGA/HDMI).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse, raport calitate/preț decent și port VGA (intrare PC).

Minusuri: nu se poate compara cu un monitor în același buget.

Concluzie

Acest Akai LT-1907AB e unul din multe televizoare oferite de acest producător care îl puteți alege pentru cameră voastră. Chiar dacă nu e prea mare, vă poate oferi cele mai utile porturi, o imagine decentă și nu costă așa de mult. Deci alternative nu sunt multe doar dacă vreți unul de 81 cm sau de 66 cm.

Te-ar mai putea interesa