Akai LT-1906AB

Acest televizor LCD Akai LT-1906AB e un TV foarte ieftin cu rezoluție HD+ și care vine cu intrare PC și HDMI. Deci poate fi conectat la diverse gadgeturi, chiar și la un PC. Deci poate fi conectat la un DVD player sau PC pentru vizionarea de filme sau să jucați jocuri. Poate fi conectat chiar și la o consolă și spun asta pentru că acesta e un ecran ieftin și funcțional. Dar nu se poate compara cu unul Samsung care prezintă niște caracteristici tehnice speciale mai bune. O alternativă similară dar mai mare la acest LT-1906AB e LT-2203AB. Ambele sunt foarte bune iar diferența de preț nu e chiar așa de mare având în vedere că specificații tehnice nu diferă cu excepția diagonalei. Chiar dacă nu vine de la un producător foarte cunoscut, specificațiile tehnice sunt foarte bune dacă e să le raportăm la preț. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Televizorul nu arată chiar așa dar seamănă puțin cu cel din poze (puțin rotunjit în partea de jos).

Acasă
Pe măsuță

Specificaţii tehnice

Ecranul e unul clasic de tip LCD și are o diagonală de 48 cm care corespunde pentru circa 19 inci. Caracteristicile acestui ecran sunt după cum urmează: timp de răspuns de 8 ms, aspect lat adică 16 pe 9, contrast 50.000 la 1, imagine la calitate HD datorită unei rezoluții de 1366 cu 768 pixeli (cât a unui laptop de 15.6 inci), luminozitate de 300 cd/mp și unghiuri de maxim 170 de grade. Acesta poate reproduce peste 16 milioane de culori și vine cu Comb Filter 2D. Pe partea de transmisie, recepție și tuner are  sistem TV de tip PAL/SECAM, Scart, HDMI, VGA, intrare PC D-Sub (VGA), intrare audio-video și minijack pentru căști. LT-1906AB e destul de portabil pentru un televizor, spun asta deoarece are numai 4.5 kilograme. Câteva caracteristici speciale a acestui TV ar fi: fastext, teletext în 1000 de pagini și posibilitate stocării a 200 de programe TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are HDMI, intrare PC (deci poate fi folosit precum un monitor), ieftin și contrast bun.

Minusuri: timpul de răspuns putea fi unul mai mic, ca de exemplu 5 ms (dar la programe TV și filme nu veți vedea vreo diferență).

Concluzie

Acest televizor LCD Akai LT-1906AB e cea mai ieftină alegere în special dacă doriți să renunțați la vechiul televizor CRT în favoarea unui LCD ca acesta.

Te-ar mai putea interesa