Akai LT-1905DTV

Akai LT-1905DTV este un televizor LCD simplu (ca , tot de la Akai) care are ecran HD+ și port HDMI care te va ajuta să vezi conținut de pe o cameră care are HDMI. De asemena are și PC In care o să-ți folosească la conectarea unui desktop ori a unui laptop la el pentru a vedea un film, de exemplu. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu o să găsești nimic la fel de bun.

Poze

LT-1905 DTV arată ca în poza de mai jos și aceasta e singura imagine cu acest televizor care e disponibilă în momentul de față. În comparație cu alte modele de TV-uri acesta e mult mai ieftin, dar aspectul exterior e de 3 stele și nu de 5 cum e cazul TV-urilor Samsung. În opinia mea, ecranul de 47 de centimetri e unul foarte bun pentru o cameră mică sau de ce nu pentru camera copiilor.

Televizorul

Specificaţii tehnice

Akai LT-1905DTV e un televizor LCD de 19 inci care arată decent, iar rezoluția sa de tip HD+ e numai bună pentru filmele 720p. Are și player multimedia integrat, dar nu ar trebui să vă așteptați la mare lucru de la acest player deoarece prețul aparatului își lasă amprenta și asupra acestui player. 🙁 Greutatea aparatului e una mică și îți va fi de folos în cazul în care o să dorești să îl muți mult.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu-i deloc mare și vine cu un raport între calitate și preț destul de bun; garanția sa e de 2 ani și în mod normal ar trebui să poată fi extensibilă la mai mult; vine cu porturi utile cum ar fi VGA și HDMI.
Contra: nu are ecran ceva mai mare și rezoluția sa nu e de tip Full HD, dar la cât de mic e nu prea mai contează prea mult această rezoluție.

Concluzie

Akai LT-1905DTV vine ca o alternativă la și e un TV apărut de curând pe piață de la un brand cunoscut. Pe unele site-uri scrie că TV-ul vine fără garanție, însă mă tem că acest lucru e o greșeală deoarece orice TV are minim 1 an de garanție, iar despre tunerul DVB-C trebuie spus că nu are tuner digital de tip HD.

Te-ar mai putea interesa