Akai AKH-100XS

Acest sistem DVD Home Theater Akai AKH-100XS e unul dintre cele mai ieftine sisteme audio de tip 5.1 cu player media care suportă DVD-uri. Dacă v-ați luat cât de curând un televizor LCD sau LED de dimensiuni și nu aveți un buget prea mare alocat pentru un sistem de audio 5.1. Ei bine, acest AKH-100XS de la Akai ar putea fi o soluție deoarece e ieftinit și e bun pentru camerele mai puțin spațioase în special că sateliții sunt de 5 W fiecare. Chiar dacă sateliții nu sunt așa de puternici, subwooferul are o putere pe măsură și aici mă refer la 30 W RMS. Acest sistem audio are un design elegant și vă poate transforma camera într-un mic cinema., dar acest lucru e posibil doar cu un televizor corespunzător. Vine și cu un player destul de performant pentru a reda toate formatele de diskuri fie că sunt CDuri fie că sunt DVDuri. Se pare că Akai nu are multe astfel de sisteme lansate pe piață dar cu siguranță acest AKH-100XS e cel mai nou la ora actuală. După cum am zis și anterior, pentru acesta nu aveți nevoie de un buget extraordinar. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Puterea maximă a acestuia e de 55 W RMS și e împărțită astfel: subwoofer 30 W, satelit central 5 W, sateliți față 2×5 W și sateliți surround 2×5 W. Pe partea de audio și video AKH-100XS vine cu sistem NTSC/PAL/AUTO, Dolby Pro Logic II, Dobly Digital și tuner radio. Pe partea de conectivitate are video compozit, video component și USB. La capitolul funcții vine cu funcție pentru blocare butoanelor (pentru copii mici), egalizator cu 7 presetări (Normal, Rock, Live, Dance, Techno, Classic, Soft și Pop) și 10 efecte 3D integrate (Normal, Concert, Living Room, Hall, Bath Room, Cave, Arena și Church). Deci atunci când vizionați un film horror, un astfel de efect poate oferi o sonorizare unică. E ușor de transportat deoarece cântărește doar 7.2 kilograme (cu tot cu sateliți).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, sonorizare decentă, ușor de instalat, setări interesante pentru sunet, poate reda diverse tipuri de fișiere (mp3, DivX și jpeg) și pe partea de decodare stă foarte bine.

Minusuri: putere cam mică pentru o sufragerie mare dar pentru o cameră e numai bun.

Concluzie

Deci dacă aveți o sufragerie sau o cameră destul de goală și doriți să-l transformați într-un mic cinema în care puteți viziona filme alături de prieteni, nu uitați de un sistem home cinema sau theatre. Acest home theatre Akai AKH-100XS cu DVD player e probabil cea mai bună alegere într-un buget foarte restrâns și spun asta pentru că la acei bani veți putea cumpăra doar un 2.1 de la un alt producător.

Te-ar mai putea interesa