Akai 7″ K711L, tabletă dual core

Dacă te interesează o tabletă ieftină atunci îți recomand una de la Akai – Akai 7″ K711L. Acest model e unul cu ecran de 7 inci, procesor dual core A20 (de la All Winner) și memorie RAM de 1GB. Iar, memoria internă e de 4GB, însă doar 1GB e utilizabil deoarece restul e utilizat de sistemul de operare și de programele preinstalate… și ajungem la SO care e Android 4.2.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vrei ceva cu husă și cu rezoluție de 1024×600 pixeli atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre Akai K711HD.
Din imaginea alăturată puteți vedea că tableta Akai K711L e una care arată destul de bine, dar și simplu în același timp. Per ansamblu aspectul e unul banal, însă ce e la interior e cu adevărat important.

Tableta pe negru
Tableta pe negru

Când vine vorba despre achiziția unui gadget modern nu trebuie neglijat hardware-ul. Acest model de Akai K711L are un hardware foarte bun deoarece e dotat cu procesor Allwinner A20 care are două nuclee, cu ecran de 7 inci 800×480 pixeli și cu memorie RAM de 1 giga. Aceste lucruri contribuie în principal la faptul că dispozitivul se va comporta fără reproșuri când vine vorba despre unele sarcini cum ar fi jocurile ori aplicațiile costisitoare.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul simplu, că are cameră web, porturile, performanța și portabilitatea. Bateria la acest aparat ține undeva la 4 ore, dar poate să țină și mai mult… depinzând în principal ce faceți pe ea. Un alt lucru ce trebuie remarcat e că aparatul are un sistem de operare extensibil prin programe și jocuri care pot fi descărcate din Android Market (Google Play Store).

Chiar, dacă brandul e unul cunoscut mai mult pentru televizoare și electronice audio acum se evidențiază cu niște gadgeturi de top cum e această tabletă. Brandul e unul originar din Japonia și oricine are o idee despre produse electro a auzit de el.

Lasă un comentariu