Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AEG T8DEA68S, uscător de rufe cu clasă A+++

Uscătorul de rufe AEG T8DEA68S e unul avansat și se vede după cum arată, plus că discutăm de un producător cu experiență în domeniul electrocasnicelor. Chiar dacă bine acel panou de control și e foarte ușor de folosit pentru că avem puține butoane, e prezent chiar și acel panou digital. Are echipat un singur filtru foarte bun denumit OkoFlow și întreținerea e destul de ușoară, pe când modelele convenționale au mai multe. 

Are performanțe generoase și eficiența energetică e la fel de generoasă, motiv pentru care clasa e A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Specificațiile sunt foarte bune de aceea rezultatele vor fi conform așteptărilor. Discutăm de o capacitate de centrifugare de 1400 RPM care poate varia de la un program la altul, deoarece anumite țesături necesită un tratament diferit. Ușa aparatului e transparentă pentru a putea vedea interiorul însă nu e mai utilă decât cea de la alte modele. Depinde și de utilizator, poate vă vreți să monitorizați programul de uscare.

Păreri pro și contra

Tot mai multe uscătoare noi au capacitate de uscare mare și chiar nu merită să alegeți o mașină de spălat cu uscător integrat. Mai trebuie să menționez că avem cea mai bună eficiență energetică la acest model. Tot mai multe uscătoare vin cu pompă de căldură chiar dacă prețul nu e cel mai atractiv deoarece reduce consumul pentru că se folosește de aerul cald/rece și nu se folosește de condensare. Un alt avantaj e că nu deteriorează țesătura și nu e foarte mare acest model, poate că nici nu vă doriți alt brand, deci nu văd de ce nu alegeți chiar această variantă. Acest aparat se poate pune alături de mașina e spălat pentru că se pot muta ușor rufele sau optați să-l puneți în dressing dacă nu aveți prea mult spațiu, iar hainele gata uscate le puneți la loc.

AEG T8DEA68S e unul dintre acele aparate care pot fi de folos în special dacă nu aveți unde să uscați rufele, vreți să purtați ziua următoare cămașa preferată sau vreți mai mult timp alături de cei dragi.