Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AEG T8DBG49S, uscător de rufe cu AbsoluteCare

Uscătorul de rufe AEG T8DBG49S are un design plăcut și anumite părți ale aparatului iasă mai bine în evidență – ușă, buton central pentru selectare butoanelor și ecranul digital cu numeroasele funcții din jur. Aparatul are un design pe alb care e pe placul oricui și s-ar potrivi cu orice mobilier de bucătărie. Acesta devine foarte util dacă aveți o mașină de spălat performantă și nu aveți loc ori timp pentru a usca rufele scoase recent din aparat.

Până la urmă discutăm de un brand destul de popular și fiabil, iar prețul nu ar trebui să fie un obstacol. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pompa de căldură e cea mai eficientă soluție de uscare a rufelor, însă pot există variante cu uscare hibridă. Astfel, are o clasă de eficiență A++ la capitolul energie și B la uscare. Aparatul are 15 programe din care puteți alege unul care vă convine mai pentru rufele actuale. Butonul din mijloc vă ajută să alegeți programul de spălare dorit și lângă afișajul digital aveți butoane pentru selectarea câtorva funcții.

Nu îl consider foarte mare pentru că lățimea și adâncimea sa sunt de 60 cm. Specificațiile sale principale sunt următoarele: capacitate de încărcare maximă de 9 kg și centrifugare de 1000 RPM. Dacă faceți setările corectă adică țineți cont de rufe, veți putea pune rufele imediat la loc în dulap.

Păreri pro și contra

Sunt prezente tehnologii inteligente ca AbsoluteCare (controlează temperatura și mișcarea tamburului), SensiDry (uscare la temperatură redusă) și ProSense (senzori care detectează nivelul de umiditate pentru a adapta programul). Astfel rezultatele nu vor fi afectate și veți economisi timp și bani dacă sunt puține rufe ori nivelul de umiditate e scăzut. Acestea nu sunt prezente pe orice model și noile generații chiar sunt mai eficiente.

Acest aparat ocupă foarte puțin spațiu dacă vă hotărâți să-l puneți sub sau peste mașina de spălat rufe. Bineînțeles, AEG T8DBG49S poate fi pus și lângă pentru a vă ușura mutarea rufelor. Mulți utilizatori preferă să pună aceste aparate în dressing sau altă cameră, deoarece nu există atât de mult spațiu în baie sau bucătărie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu