AEG T8DBE48S, uscător de rufe cu motor Inverter

Uscătorul de rufe AEG T8DBE48S e unul din segmentul premium, motiv pentru care arată foarte bine acel panou de control și e dotat cu cele mai bune tehnologii. Mă refer la motor cu tehnologie Inverter, astfel consumul de energie e mult mai mic și mai sunt și alte tipuri de aparate cu această tehnologie. Arată ca o mașină de spălat rufe doar că are o ușă puțin mai mare, iar programele sunt cam aceleași. Modelele oferite de acest brand sunt destul de performante și bine dotate, deci nu aveți ce să-i reproșați.

E recomandat să aveți o mașină de spălat cu capacitate similară pentru că și așa performanțele sunt limitate de programe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alături de aceasta aș opta pentru o mașină de spălat rufe cu încărcare maximă de 7 kg, dar și așa nu toate programele permit o încărcare atât de generoasă. Nu veți găsi uscătoare cu încărcare diferită, ci numai frontală. Panoul de control iasă destul de bine în evidență datorită finisajului negru lucios, iar informațiile sunt vizibile indiferent de momentul zilei.

Clasa de eficiență energetică e foarte bună la acest model că doar are un motor de ultimă generație – Inverter. În total, acest uscător are 6 programe de uscare și chiar nu e nevoie de mai multe. Și așa, nu veți folosi toate acele programe de spălare ci doar cele mai rapide și care oferă cele mai bune rezultate.

Păreri pro și contra

Poate usca destul de bine o cantitate generoasă de rufe, dar unele programe pot afecta performanțele mașinii pentru că unele rufe necesită un tratament special. Trebuie să luați în calcul umiditatea din rufe care poate influența greutatea lor, dar poate că nici nu vreți să uscați totul odată.

AEG T8DBE48S e un aparat destul de mare, motiv pentru care nu poate fi pus oriunde dar cred că veți aprecia că va fi un adevărat ajutor. E destul de greu să uscați rufele dacă nu aveți spațiu sau timp pentru ele, iar în sezonul rece e aproape imposibil dacă locuința e mică.

Te-ar mai putea interesa