AEG T7DBE48S, uscător cu tambur ProTex

Uscătorul de rufe AEG T7DBE48S este unul dintre cele mai atractive modele de la acest producător. Bineînțeles, prețul uscătoarelor este de dat de tehnologiile folosite și unele dintre ele tind să fie tot mai accesibile. Așa că aveți din ce alege, iar dacă bugetul nu este foarte mare, dar vreți un aparat de la un brand de top, modelul de jos poate fi acela. Designul prezent pe uscătoarele acestui brand este mai deosebit și se poate observa din imaginea de jos că este vorba de o combinație interesantă de culori – alb, argintiu și negru.

Din imaginea de jos se vede că are o ușă generoasă care ușurează încărcarea. Bineînțeles, este bine să aveți mașina de spălat lângă uscător, astfel mutați mult mai ușor încărcătura. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul său de control are 10 programe de spălare pentru ca voi să puteți spăla orice țesătură, indiferent tip sau culoare. Poate că vreți să le călcați mai ușor ulterior, de aceea trebuie ales Easy Iron. Fiecare uscător are un rezervor pentru apa rezultată din procesul de uscare, însă multe permit conectarea unui furtun ca să nu mai trebuiască să goliți rezervorul.

Păreri pro și contra

Este un model destul de apreciat și care este prezent pe piață de ceva timp, însă trebuie să știți că sunt diferențe de calitate între producători. AEG oferă standarde mult mai ridicate, motiv pentru care nu prea aveți ce să-i reproșați. Mai sunt și alți producători care oferă aparate de top, doar că fiecare oferă alte dotări pe modelele sale. Uscătorul de sus se poate lăuda cu tehnologii ca SensiDry (uscare mai eficientă deoarece se folosește o temperatură mai redusă) și OKOFlow.

AEG T7DBE48S are senzor de umiditate, pentru ca rufele să fie uscate într-un timp corect și nu în exces cum se întâmpla la uscătoarele clasice roi mai vechi. Dacă purtați haine de firmă sau scumpe, atunci trebuie să investiți și în aparate. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, acesta uscă rufele, astfel că ele pot fi purtate următoarea zi (mai trebuie puse puțin la aerisit ori poate aveți un dressing).

Te-ar mai putea interesa