AEG T7DBE38S, uscător de rufe cu pompă de căldură

Pompa de căldură e cea mai eficientă soluție de uscare a rufelor, iar AEG T7DBE38S e un uscător care folosește o astfel de dotare. Rufele sunt uscate atât cu aer cald, cât și cu aer rece, iar țesătura e protejată. În plus, e vorba de un brand cu experiență în domeniu și oferă doar aparate electrocasnice cu dotări moderne. Aceste tehnologii ar trebuie să fie motivul pentru care alegeți acest model și nu altul. Dacă bugetul nu vă permite, atunci alegeți variante cu uscare doar prin condensare care au preț pe la jumătate.

Din imaginea de jos se vede că uscătorul arată ca o mașină de spălat și programele sunt la fel de numeroase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceste uscătoare au doar încărcare frontală și ușa e suficient de mare pentru ca voi să încărcați ușor acest aparat. Clasa energetică la aceste aparate e A+ și poate fi chiar mai bună, dacă discutăm de modele mai scumpe. Recomand instalarea sa într-o debara sau chiar în dressing deoarece nu are nevoie decât o priză, iar acolo nu va deranja pe nimeni.

Generațiile mai noi sunt ceva mai bine gândite și oferă cele mai bune rezultatele, iar brandul acordă atenție fiecărui detaliu. Panoul de control nu e complet digital și e nevoie să fie cât mai multe informații pe el pentru a ușura folosirea sa.

Păreri pro și contra

Tehnologiile oferite de producător pe acest model sunt SensiDry (ideală pentru țesături sensibile) și OKOFlow (un filtru deosebit). Să nu uităm nici de tamburul special numit ProTex care are rol de îngrijire a hainelor (fluxul de aer e mai bun). Un uscător atât de avansat vine cu numeroase programe de uscare și nu voi face o listă cu ele pentru că mă gândesc că le-ați studiat deja (în total sunt 8 programe).

AEG T7DBE38S are o adâncime mare și e de înțeles datorită performanțelor sale, iar aici mă refer la capacitatea de încărcare maximă. E echipat cu senzor de umiditate care reduce timpul programului în caz că rufele s-au uscat în timp util.