AEG SCE818E8MS, combină frigorifică cu TwinTech No Frost

Una dintre cele mai noi combine frigorifice incorporabile este modelul din imaginea de jos numit AEG SCE818E8MS. Acesta este destul de mare și se poate vedea după înălțime și că are un frigider cu mai multe rafturi. Majoritatea au lățime de circa 55 cm, astfel că poate nu trebuie să schimbați mobilierul, dar mă îndoiesc deoarece ușile nu au aceeași înălțime. Chiar și așa nu este un aparat foarte înalt, astfel încât să nu ajungeți la panoul de control (este poziționat mai sus).

Poate că pentru unii dintre voi, acest aparat este cam scump, adică veți găsi side by side-uri în acest buget cu dotări mai bune și volum mult mai mare. Doar că acest tip de parat nu se adresează oricui, plus că brandul joacă un rol important atunci când căutați fiabilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

AEG SCE818E8MS

Merită sau nu merită cumpărată?

Interiorul este organizat la fel, adică aveți rafturile din sticlă ajustabile, sertarul GreenZone cu finisaje argintii, iluminare LED, un sertar pentru alte tipuri de alimente, suporturi generoase și transparente pe ușă, trei compartimente în congelator. Deci, pare să fie cam ca și majoritatea combinelor, însă mai sunt și niște caracteristici speciale:

  • No Frost cu tehnologie TwinTech, astfel sunt doi curenți de aer independenți pentru o conservare mai bună a alimentelor și se împiedică chiar și amestecul de mirosuri.
  • Sertarul în plus este unul Extra Chill, adică oferă condiții de conversare diferite pentru anumite alimente (produse din carne, cum este peștele).
  • Sertarul GreenZone de care vă spuneam mai sus, oferă o umiditate potrivită pentru fructe și legume, ca ele să fie ținute în condiții ideale. Mulți producători pun un fel de slide pentru a regla condițiile din interior în caz că vreți să puneți și alte alimente.

La acestea se mai adaugă și faptul că sunt materiale mai de calitate, adică finisaje mai premium, iar fiabilitatea produselor AEG este peste medie (durată de funcționare fără probleme mai mare).

Concluzie

AEG SCE818E8MS nu este cea mai grozavă combină frigorifică din acest preț, însă când o comparați, trebuie să luați în calcul categoria din care face parte dar și brandul. Mai ieftină este varianta Electrolux LNT7TF18S pentru că are un consum mai mare, dar sunt și alte diferențe.

Te-ar mai putea interesa