AEG SCE818E6TS, vezi de ce merită acest model cu No Frost

AEG SCE818E6TS e un frigorific pentru bucătăriile amenajate cu aparatură incorporabilă. Venind de la producătorul german AEG putem să ne dăm seama că e vorba despre un aparat premium cu fiabilitate peste medie.

Aparatul e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine ca funcționalitate și dotări. Ar trebui să subliniez că e un model cu No Frost la frigider și congelator.
Din poza de alături se poate observa că are o compartimentare foarte bine realizată de tip standard.

Păreri pro și contra

Combina AEG SCE818E6TS e una incorporabilă care se evidențiază prin mai multe lucruri, nu doar că e incorporabilă. Aceste lucruri sunt următoarele:

  • Sistemul de răcire No Frost care nu e doar eficient, ci ajută la faptul că nu e necesară dezghețarea.
  • Mai jos de panou de comandă se poate vedea inscripția Dinamic Air care presupune că aparatul menține o temperatură constantă.
  • Precum la alți producători premium și acest produs are o garanție bună. E vorba despre 5 ani pe aparat (dacă înregistrați produsul) și 10 pe compresor.
  • Clasa de eficiență energetică e una bună, fiind vorba despre clasa E cu un consum anual de 214 kWh. E important să vă orientați înspre modele cât mai eficiente energetic deoarece în felul acesta os ă recuperați din bani pe parcursul utilizării.

Din păcate nu e un model smart, adică nu se poate interacționa cu el de pe un telefon mobil. Acesta nu e un dezavantaj major deoarece mulți nu au nevoie de așa ceva.

Modelul acesta se va dovedi foarte bun pentru o familie de 3-4 persoane întrucât capacitatea de 253 litri se va dovedi suficientă. Iar, verdictul meu e că își merită banii. Chiar dacă pare a avea un cost mai mare la început, pe parcursul utilizării o să recuperați din bani.

Te-ar mai putea interesa