AEG SCB618F3LS, 4 motive pentru care să alegi această combină

AEG SCB618F3LS e o combină premium din categoria incorporabilelor pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv și cu multă tehnologie utilă. De ala început trebuie să scriu că are Low Frost și un consum redus de electricitate. Din această cauză îi este atribuită clasa F de eficiență energetică, fiind vorba despre noua clasă.

Modelul acesta de combină frigo vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german de top. Din imaginea de alături se poate vedea că are o compartimentare foarte bine realizată.

Păreri pro și contra

Modelul AEG SCB618F3LS are o compartimentare bine realizată, dar în același timp se poate discuta și despre faptul că e una standard. Congelatorul are 3 compartimente, iar frigiderul are un compartiment (împărțit în două), 4 rafturi și tot atâtea rafturi (patru) pe ușă.
Cele patru motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model ar fi următoarele:
1. Are sistem de răcire Low Frost, adică care face ca în frigider să nu se producă gheață, iar în congelator să se producă mai puțină gheață.
2. Pentru un control uniform al temperaturii acest model are Cold Sense. Acest lucru presupune existența unor senzori care readuc temperatura la normal după orice deschidere a ușii.
3. Consumul energetic al aparatului e unul redus, fiind vorba despre clasa F cu un consum anual de 291 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie să știți că aparatul are o autonomie de funcționare fără curent de 21 ore.
4. Aveți garanție de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Din păcate acest model nu are No Frost, ci Low Frost. Această alternativă e una similară, dar care presupune o decongelare mai rară.

Despre producătorul AEG trebuie scris că e unul german, însă a fost preluat de numărul doi mondial (Electrolux). Eelectrolux are fabrică de electrocasnic în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa