AEG RCB83724MX, combină frigo clasa A++ cu touch control

AEG RCB83724MX e un frigorific modern care vine cu dezgheţare automată pentru frigider şi congelator. Mai mult de atât r un aparat Frost Free, adică o tehnologie de răcire tip No Frost Inteligent fără producere de gheaţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv aspectiv şi funcţionat. Producătorul menţionează că aparatul are şi caracteristica de uşi reversibile (în mod standard vine cu balamale pe dreapta).
Nu se poate vedea din poză, dar e vorba despre un aparat premium de culoare inox antiamprentă.


Păreri pro şi contra

Combina AEG RCB83724MX e una eficientă energetică cu un consum redus de electricitate. Are clasa A++ şi consumă 248 kWh pe an.
Volumul net e unul mare de 341 litri, dar nu putem pune că şi dimensiunile sunt mari deoarece are 60x65x200 lxaxî cm.
Aparatul e dotat cu TwinTech, adică are răcire independentă pentru congelator şi pentru partea de frigider. În felul acesta nu se vor amesteca mirosurile, iar alimentele vor fi ca proaspete mai mult timp.
Ar trebui să spun şi că nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul scăzut de 41 decibeli.
Dacă se întrerupe curentul atunci acest aparat are o autonomie de 20 de ore timp în care alimentele nu se vor altera. Lucrul acesta e util în ţara noastră deoarece întreruperile de curent sunt foarte frecvente.
Congelatorul e unul cu capacitate mare de 91kg şi poate îngheţa 10kg la 24 ore. E bine compartimentat deoarece are 3 compartimente aşa încât să aveţi suficient spaţiu pentru carne ori legume care trebuie congelate.

Despre brandul Aeg trebuie precizat că e unul german, iar din această cauză acest produs e unul premium cu o garanţie standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult pe bani puţini. Produsul e la fel de fiabil precum restul produselor AEG şi aici fac referire şi la maşinile de spălat.

Te-ar mai putea interesa