AEG RCB736E5MX, combină clasa A++ cu NoFrost

Pentru cineva interesat de o combină modernă cu o capacitate e 360 litri şi multe facilităţi utile recomand modelul AEG RCB736E5MX. Vine de la un brand german care are un îndelung istoric şi care acum aparţine de Electrolux.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e de culoare inox (antiamprentă, adică nu se văd amprentele) şi vine cu uşi reversibile (adică pot fi montate pe ce parte doriţi).
Face parte din gama Designline aşa încât să fie perfect pentru o bucătărie modernă. Dacă nu vă place acest model gri deschis atunci există şi un model gri închis.


Păreri pro şi contra

AEG RCB736E5MX consumă anual 275 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică. Dacă se întrerupe curentul atunci timp de 18 ore alimentele nu se vor altera întrucât atât e autonomia fără curent.
Aparatul are nişte dimensiuni ok de 59x65x201 lxaxî cm. Pentru amplasarea sa vor fi necesare două persoane deoarece are o greutate de 74kg.
Pe lângă No Frost are şi răcire 360 (ceva similar Multiflow) care presupune o răcire uniformă prin distribuire peste tot a aerului rece.
Vă permite o organizare eficientă a a spaţiului de depozitare din frigider deoarece are CustomFlex.
În frigider există şi sertar pentru brânzeturi şi mezeluri numit Extra Chill. Acesta se caracterizează printr-o temperatură mai joasă decât în restul frigiderului.
Garanţia standard e de 2 ani, dar compresorul are 10 ani. E un lucru caracteristic ca motorul/compresorul să fie garantat la mai mulţi ani.
Interiorul poate fi personalizat prin intermediul caracteristicii numite CustomFlex. Acest lucru presupune posibilitatea organizării spaţiului din frigider după cum vă place.

Per ansamblu acest aparat e unul cu design minimalist adresat bucătăriilor moderne ori celora care vor să-şi amenajeze o bucătărie ca la carte.
Din punct de vedere al calităţii produsele AEG sunt la nivelul Bosch şi Whirlpool, fiind produse de îndelungă folosinţă.

Te-ar mai putea interesa