AEG RCB736E5MB, combină de culoare gri închis

Dacă vă interesează un frigorific cu o capacitate mare şi tehnologii moderne atunci ar trebui să alegeţi combina AEG RCB736E5MB. AEG e un brand german deţinut de Electrolux, iar din această cauză nu există dubii privind fiabilitatea.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi care are integrate multe tehnologii utile.
Din poză nu se vede, dar aparatul are uşi reversibile aşa încât să puteţi mota uşile cu deschidere înspre stânga sau dreapta.


Păreri pro şi contra

AEG RCB736E5MB are o garanţie standard de 2 ani, însă compresorul e garantat 10 ani. Acesta e un lucru normal la aparatura electrocasnică modernă.
Materialele din care e realizat aparatul sunt unele de calitate deoarece are suprafaţa din inox aşa încât să se zgârie greu înspre deloc.
Dezgheţarea compartimentelor frigider şi congelator se realizează automat. În acest are No Frost care e o tehnologie de răcire fără producere de gheaţă.
Are şi ceva similar Multiflow de la alte branduri. La AEG poartă numele de Răcire 360 grade şi presupune că aerul rece e distribuit din toate colţurile frigiderului prin orificii multiple.
Volumul net e de 360 litri în condiţiile în care dimensiunile sunt unele normale de 59x65x201 lxaxî cm. Probabil că ar trebui să precizez şi faptul că aparatul are o greutate de 73,5kg şi că are un cablu de alimentare de 2,5 metri.
Partea de congelator e una ok deoarece are o capacitate de îngheţ de 8kg la 24 ore şi un volum net de 94 litri. Şi compartimentarea e una ok, fiind vorba despre 3 compartimente.
Dacă vreţi să vă organizaţi spaţiul interior într-un anumit fel atunci aparatul vine cu CustomFlex care vă va ajuta în acest sens.

Per ansamblu această combină e una mai mult decât suficientă pentru o familie de 2-4 persoane, iar consumul energetic va fi unul minimal pentru că are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 274 kWh pe an.

Te-ar mai putea interesa