AEG RCB732E5MB, combină clasa A++ de culoare inox negru

Combina AEG RCB732E5MB e una modernă pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi fiabil. Dezgheţarea frigiderului şi a congelatorului e realizată automat deoarece aparatul are No Frost.
Pe lângă No Frost are şi Răcire 360 grade care presupune că aerul rece e distribuit uniform în tot frigiderul prin orificii.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi al dotărilor. Culoarea sa e una unică, producătorul numind-o inox negru.
Din poza de alături puteţi vedea că pe uşa frigiderului e un ecran pe care sunt afişate diferite informaţii utile privind temperatura.


Păreri pro şi contra

Aparatul are un volum de 324 litri, fiind vorba despre unul net total. Partea de frigider are 208 litri, iar cea de congelator e 94.
Consumul de curent nu e mare deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică în condiţiile în care anual are un consum de 263 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera deoarece autonomia de funcţionare fără curent e de 18 ore.
Pentru o economisire suplimentară de energie are funcţie de vacanţă care presupune că e menţinută o temperatură constantă atunci când uşa aparatului nu e deschisă pentru timp îndelungat.
Dimensiunile sale sunt 59x65x186 lxaxî cm, iar cablul de alimentare are o lungime de 2,5 metri.
Nivelul de zgomot e unul normal de 42 decibeli şi din această cauză nu o să fiţi deranjaţi pe timp de noapte ori când doriţi să vă odihniţi.
Ca o facilitate utilă acest aparat e dotat cu balamale/uşi reversibile. Un alt lucru util (în cazul în care gresia nu e prea dreaptă) e că are picioruşe ajustabile.
Are caracteristica CustomFlex care presupune că puteţi amenaja spaţiul interior după bunul plac.

Despre brandul AEG trebuie spus că e unul german fondat în 1883, iar în 1996 a fost cumpărat de Electrolux.
De final pot spune că acest model e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva calitativ, durabil şi economic.

Te-ar mai putea interesa