AEG RCB63726KX, combină cu touch control avansat

Combina din imaginea de jos are un interior generos, bine organizat și iluminat. AEG RCB63726KX e unul dintre acele aparate premium care nu trebuie să lipsească din bucătărie și e oferit de un brand cu experiență, fiind cunoscut la nivel internațional. Panoul de control e unul modern și e vizibil deoarece e poziționat pe ușa frigiderului. Acesta e unul complet digital și are butoane senzitive și pictograme interesante, pentru a ușura utilizarea sa.

Prețul e cam piperat pentru o capacitate de 334 litri, dar sunt prezente numeroase caracteristici speciale utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia de răcire de pe acest aparat e una foarte avansată și e numită No Frost, iar alături de aceasta are și MultiFlow (flux de aer uniform). E foarte populară deoarece oferă numeroase avantaje, iar cel mai important este consumul redus de energie. Combina arată bine pe inox/argintiu și această culoare e cea mai des întâlnită deoarece cei mai mulți clienți caută un aparat cu aspect modern. Chiar și în cazul unei pene de curent, aparat menține temperatura mult timp – 18 ore. Această autonomie e diferită de la un model la altul și e mai mare în cazul variantelor mari.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e foarte scăzut și de aceea clasa de eficiență energetică e A++. Alimentele sunt conservate perfect indiferent unde le puneți (frigider sau congelator) cu ajutorul funcțiilor Coolmatic și Frostmatic (super răcire și super congelare). Din imaginea de sus se vede că are un congelator cu pereți foarte bine izolați și dezghețarea se face automat că doar are No Frost. Designul său e unul modern și are mânere verticale care au o formă plăcută, acestea ușurând deschiderea ușilor. Poate că nu vă plac mânerele integrate deoarece sunt mai greu de apucat.

AEG RCB63726KX e un aparat spațios chiar dacă nu e chiar cea mai mare soluție din buget, însă aveți un aparat eficient. Organizarea frigiderului e satisfăcătoare și vedem un sertar mare pentru legume și fructe, iar deasupra e un sertar pentru alimente nu foarte voluminoase (carne, pește, brânzeturi). Cu alte cuvinte, .

Te-ar mai putea interesa