AEG RCB632E5MX, combină clasa A++ pe culoare inox

AEG RCB632E5MX este o combină frigorifică de culoare inox deschis care vine ca o alternativă la cea de culoare inox negru. Are un volum net destul de mare de 324 litri, iar eficienţa energetică e A++ aşa încât să facem economii la factura de curent.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un brand german care acum aparţine de Electrolux.
Din poza de alături se poate vedea că are un design exterior minimalist.
Probabil că nu se observă din imagine că are uşi reversibile şi că picioruşele sunt unele reglabile.

AEG RCB632E5MX

Păreri pro şi contra

Modelul AEG RCB632E5MX e unul care consumă undeva la 263 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul atunci are o autonomie fără curent de 18 ore. Pentru o economisire suplimentară are funcţie de vacanţă care presupune o temperatură constantă atunci când uşa nu e deschisă pentru perioade lungi de timp.
Pe lângă No Frost are şi MultiFlow care presupune distribuirea aerului rece prin mai multe canale.
Pe partea de aspect acest aparat are suprafaţă inox anti amprentă şi un display tip LCD. Pe acest ecran sunt afişate temperaturile din compartimente.
Ce am uitat să scriu e că are CustomFlex, adică există posibilitatea organizării spaţiului cum vă doriţi.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 42 decibeli, iar din această cauză nu o să aveţi probleme cu liniştea ori în a vă odihni.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 59x65x186 lxaxî cm, iar cablul de curent are o lungime de 2,5 metri.
Aparatul e dotat cu TwinTech, adică o tehnologie care presupune că alimentele vor fi proaspete mai mult timp.

Per ansamblu această combină se adresează persoanelor interesate de ceva funcţional cu o capacitate mare şi clasă de eficienţă energetică superioară (A++). Brandul AEG are o lungă istorie, fiind înfiinţat în anul 1883 în Berlin. E unul cu produse premium şi care au o fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa