AEG LTX8C373E, model vertical cu caracteristica OkoMIX

Producătorul nemţesc AEG a scos pe piaţă modelul AEG LTX8C373E care e unul vertical din seria 8000. Vine cu caracteristica OkoMix care presupune că detergentul şi balsamul sunt amestecate cu apă aşa încât aparatul să spele mai bine.
Capacitatea de 7kg face acest aparat unul foarte bun pentru o familie cu 3-4 membri. În felul acesta puteţi spăla mult într-o singură spălare.

Maşina are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine estetic, dpdv al dimensiunilor şi e uşor de folosit.


Păreri pro şi contra

Maşina AEG LTX8C373E e un verticală utilă celora care nu au prea mult spaţiu în casă, iar dimensiunile sunt de 60x40x89 AxLxÎ în cm. E mult mai mică decât o maşină slim.
Centrifugarea se realizează cu până la 1300 rotaţii, lucru care ajută la o mai bună spălare precum şi la o uscare rapidă.
Nu e un aparat gălăgios, deoarece la spălare are un nivel de zgomot de 49 decibeli, iar la centrifugare are 79 decibeli.
Pentru economisire suplimentară de resurse are Fuzzy Logic. Acest lucru presupune că aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează resursele. Pentru cantităţi mai mici evident că se vor face economii de resurse.
Are un număr de 9 programe, iar programul rapid e unul de 20 minute. În felul acesta puteţi spăla eficient diverse ţesături. Alte programe ar fi lână, bumbac, sintetice, cuverturi etc.
Clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum de curent de 120 kWh, iar cel de apă e de 9990 litri.

Modelul de faţă e pentru persoanele interesate de ceva modern şi calitativ. Alegând un produs de la un brand german faceţi o alegere bună.
Brandul AEG e pe „piaţă” de 136 de ani timp în care a inovat şi a pus pe piaţă electrocasnice pentru cei pretenţioşi.
Dacă nu vă ajunge garanţia de 2 ani atunci aceasta poate fi extinsă la 3 sau 4 ani, iar în acest fel aveţi un plus de siguranţă.