AEG LTX7C373E, mașină de spălat fiabilă

Mașina de spălat rufe AEG LTX7C373E e una dintre cele mai performante variante cu încărcare verticală. Nu sunt multe modele care pot spăla până la 7 kg de rufe și centrifugarea are o valoare interesantă – 1300 RPM. Acest tip de mașină de spălat costă ceva mai mult decât cel standard pentru că e mai compact, iar aparatele se aleg în funcție de necesități și spațiu disponibil. Are o lățime de 40 cm și nu de 60 cm, însă nu poate fi pusă în bucătărie sub blat pentru că o încărcăm prin partea de sus.

Costul acestui aparat e unul generos pentru că e vorba de un brand german, dar și tehnologiile sunt ceva mai numeroase. Cu alte cuvinte, sunt prezente niște caracteristici speciale interesante și folositoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e foarte bun de aceea s-a oferit o clasă energetică A+++ pentru acesta. Sunt foarte puține mașini care au un consum atât de mic și încărcare superioară. Lucrurile stau diferit când discutăm de alte categorii de mașini de spălat rufe. Acum discutăm doar de modele cu lățime redusă și nu de variante slim cu adâncime redusă.

Chiar dacă are un panoul de control digital, acesta e foarte ușor de folosit pentru că e bine organizat și e vizibil chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Păreri pro și contra

Aparatele de la AEG sunt modele de încredere și puteți să alegeți toate aparatele din bucătărie să fie de la acesta. Prețurile sunt ceva mai mari decât la restul brandurilor, însă e de înțeles. E echipat cu motor OkoInverter care e eficient, astfel că durata de funcționare e una îndelungată. Tehnologia ProSteam e perfectă pentru articole delicate, cum ar fi cămășile și ulterior le puteți călca ușor. Tamburul e iluminat și poate fi util în anumite situații, dar nu cred că e motivul pentru care alegeți acest aparat.

AEG LTX7C373E arată foarte bine și panoul de control e vizibil fiind pe negru și butonul argintiu permite schimbarea programului de spălare. Mânerul ușii e de tip SoftOpening și e pe argintiu, astfel că anumite părți ale aparatului sunt mai bine evidențiate.

Te-ar mai putea interesa