AEG LTN7C373E, model vertical pentru 4 persoane

AEG LTN7C373E e un aparat care se adresează unei familii de 3-4 persoane care vrea să spele o cantitate mare de rufe și vrea un aparat compact. Mașinile de spălat rufe verticale sunt cunoscute ca fiind compacte, modelul de față având dimensiuni de 60x40x89 axlxî cm.
Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primi un aparat de la un producător german cunoscut pentru produsele de calitate superioară.

Păreri pro și contra

Modelul AEG LTN7C373E face parte din seria 7000 și vine cu un panou de comandă modernă pe care se evidențiază mai multe inscripții precum ProSteam, programul Anti-Allergie și altele.
Aparatul se evidențiază cu mai multe lucruri pozitive precum următoarele:

  • Are motor inverter, în cazul AEG purtând numele de OKOInverter. Un astfel de motor se evidențiază cu un nivel de zgomot redus, durabilitate crescută și consum redus de curent.
  • Garanția standard e de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
  • Eficiența energetică e C cu un consum energetic de 59 kWh la 100 spălări. Acest lucru e inscripționat pe noua etichetă energetică a produsului.
  • Are detectare automată a cantității, lucru numit ProSense. În acest fel se economisește timp, curent și apă. Acest lucru ne ajută și la păstrarea optimă a hainelor, adică acestea vor fi ca noi mai mult timp.

Precum la alte modele și în cazul acestuia avem deschidere lină a ușii. Mai exact are un buton pentru realizarea acestui proces.

Per ansamblu, acest aparat se adresează acelor persoane care vor un aparat care să arate bine, să aibă un consum redus de resurse și să poată spăla pentru 4 persoane.
Despre producătorul AEG trebuie scris că e unul german, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară. Vă reamintesc că are garanție 5 ani ,dar pentru a activa acest lucru trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa