AEG L9WBA61BC, maşină cu uscător şi clasa A

AEG L9WBA61BC e un electrocasnic premium din categoria maşinilor de spălat rufe. Un lucru care evidenţiază acest aparat de altele e că are şi funcţie de uscător (OKOKombi). În felul acesta se pot spăla 10kg rufe şi usca 6.
Dacă vreţi ceva spălat şi uscat rapid atunci trebuie ştiut că aşa ceva e realizabil în 3 ore prin programul NonStop 3h/3kg. Acesta e valabil pentru o încărcătură de 3kg.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern şi uşor de folosit.
Din poza de alături puteţi vedea că nu arată cu nimic diferit faţă de un model normal de maşină de spălat. Probabil că singurul lucru care îl trădează (că are şi uscător) e grilajul din partea inferioară.


Păreri pro şi contra

Produsul AEG L9WBA61BC e unul german cu o fiabilitate foarte bună deoarece componentele sunt de calitate superioară. De exemplu, motorul e unul garantat 10 ani şi e unul care realizează transmisia în câmp magnetic.
Vine din seria 9000, lucru care înseamnă că are Wi-Fi şi prin intermediul aplicaţiei MyAEG poate fi controlat.
Aparatul are eficienţă energetică A, fiind o eficienţă energetică combinată între uscător şi maşina de spălat. Consumul anual e de 180 kWh, iar de apă e de 15000 litri.
Nu e un aparat slim, dar nici nu ocupă mult loc deoarece are următoarele dimensiuni: 60x63x87 axlxî cm.
Nivelul de zgomot e unul deloc mare între 49 şi 75 decibeli (cel mai mic e la spălare, iar cel mare e la centrifugare). În cazul uscării avem 66 dB.
Fiind vorba despre un aparat cu o capacitate mare trebuie ştiut că şi centrifugarea e pe măsură (1600 rotaţii). Aceasta fiind o viteză maximă.
Aparatul e dotat cu SensiDry, adică cu o tehnologie care presupune că se economiseşte până la 40 procente energie şi apă la fiecare ciclu. Spală la 54 grade precum ar face-o la 82 grade. Partea de uscător economiseşte şi ea curent prin faptul că are pompă de căldură.

Acesta e un aparat complet pentru persoanele care nu vor bătăi de cap. mai ar trebui să adaug că are ceva similar Fuzzy Logic numit ProSense. În acest fel durata de spălare şi uscare sunt adaptate în funcţie de încărcătură.

Te-ar mai putea interesa