AEG L8WBC61SC, model clasa A cu uscător

Mașina de spălat AEG L8WBC61SC e unul pentru acele persoane care doresc în aparat 2 în 1, adică o mașină cu uscător. În felul acesta avem avantajul economiei de spațiu, dar și altele pe care le voi preciza în rândurile care urmează.

Nu înainte de a preciza faptul că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă de la un producător german care aparține de Electrolux.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect clasic AEG.

Păreri pro și contra

Modelul AEG L8WBC61SC e unul cu funcție de uscare. E vorba despre un model cu capacitate de spălare 10 kilograme și uscare de 6. În acest fel se va dovedi mai mult decât suficient pentru o familie de 5 persoane.

  • Are clasa A de eficiență energetică la spălare, fiind vorba despre un consum de 51 kWh la 100 spălări. Mai trebuie să adaug că e vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
  • E un aparat smart care poate fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicația My AEG.
  • Are detectarea cantității, lucru care presupune că resursele sunt adaptate încărcăturii. Această tehnologie poartă numele de ProSense.
  • Motorul e unul de generație nouă, fiind vorba despre unul tip inverter.
  • Pentru a proteja țesătura acest aparat ajustează temperatura și mișcările tamburului în funcție de țesătură. Acest lucru fiind tehnologia DualSense.
  • Costul de achiziție e ușor mare, dar reflectă multitudinea de dotări.

Ar mai fi de adăugat faptul că are garanție 2 ani, dar dacă înregistrați produsul atunci puteți beneficia de 5 ani prin intermediul programului Confort Max. Trebuie să scriu și că motorul are garanție 10 ani datorită faptului că e unul de tip inverter.

Te-ar mai putea interesa